Yılmaz Sandıkcı

Yılmaz Sandıkcı

Tuvalet

Biliyor musunuz Avrupa tuvaleti bizden öğrenmiş!

*

Bliyor musunuz Avrupa temizliği de bizden öğrenmiş!

*

Ne kadar övünsek azdır!

*

Günümüz dünyasını yöneten Avrupa medeniyeti temizliği, tuvaleti bizden öğrenmiş.

*

Övünüyoruz değil mi? Övünelim tabi.

*
Övünelim de övündüğümüz kadar da düşünmeyelim mi?

*
Övünmek sorun değil de o kadar çok övünüyoruz ki avrupanın bizden öğrendiği temizliği geliştirip hijyen olarak gerisin geri bize ve dünyanın tümüne sattığını göremiyoruz.

*

Övünmeye devam! Tüm dünyaya hijyeni öğreten Avrupalılar temizliği bizden öğrenmiş biliyor musunuz?

*

Şimdi ne önemi var bunun diyenler olabilir! Avrupalılar bizden öğrendikleri temizliği nasıl hijyene dönüştürdüler de gerisin geri bize sattılar diye sormazlar. Aradaki farkı anlamazlar.

*

Ama Avrupa tipi tuvaletteki su ile şeytanın abdest aldığını anlatan meczubu hoca diye dinlerler.

*

Buradaki sorunu fark etmeyenler, Osmanlının ilk yıllarında fetihten fetihe koşarken üç kıtada toprak kazandıran zaferler ile övünürken, sonradan toprak kaybettiren hezimetleri fark eder mi?

*

Fark etmeyenler, Osmanlının zaferleri ile övünürken Osmanlının hezimetlerinden ders almamızı engelleyen sahte tarihçleri dinlerler?

*

Niçin?

*

Sadece tuvalet mi? Avrupa bizden daha neler öğrendi. Avrupa ilimi de bizden öğrendi.

*

Ancak aynı Avrupa bizden öğrendiği ilimden bilim çıkardı ve o bilim ile ürettiği teknolojiyi biz dahil tüm dünyaya satıyor! Dünyadaki hakimiyetini bu sayede güçlendiriyor.

*

Aman ne önemi var canım, biz tuvalet taşını haşa Allah ile konuşturan hocanın böyle uyduruk bir söylentiyi Müslümanlara İslam dinini anlatmak için konuşmasını izliyoruz…

*

Yalan yazan tarih utansın diye diye kafalarımızı karıştıran ve karışan kafalara düşman yalanlarını tarih diye anlatanları, en büyük İslam düşmanlarının gizli Müslüman olduğunu filan anlatanları dinliyoruz.

*

Şimdi de üretiminde görev aldığımız F35 projesinden atılmamıza sebep olan siyasetçilerin, eski F16 uçaklarından almaya çalışmasını zafer gibi gösterenleri izliyoruz. Onu da alabilirlerse tabi…

*

Tuvalet deyip geçmeyin. Tuvalet konusunu anlamayanlar fikir ishali olacak kadar zihinsel sorun yaşadığını fark etmediği halde konuşan sahte hocaların, hain tarihçilerin yalanları ile lağıma çevirdiği bir ortamdan rahatsız olmuyorlar.

*

Temizlikle övüdüğü kadar, hijyeni anlayanlara selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Yılmaz Sandıkcı Arşivi