Yaz mevsimi biterken

Yaz mevsimi biterken

Merhabalar kıymetli dostlarım bugün haftanın ikinci yazısı ile karşınızdayım. Artık yaz mevsiminin son haftasına giriyoruz ve oldukça yoğun bir dönemi geride bıraktık.

Kurban Bayramı - Yaz Tatili, düğünler. nişanlar derken yorucu bir mevsimdi bizim için. Bunun yanında sıcaklarla dolu da bir 3 ayı geride bırakıyoruz. Konya'da genelde 15 Ağustos'tan sonrası için güz başlar ancak bu dönem biraz daha uzun sürecek gibi duruyor.

Meteoroloji yetkilileri 3-4 derece sıcaklıkların düşeceğini söylese de yine Eylül'ün ilk haftalarında da bu tarz sıcakları yaşayacak gibi duruyoruz.

Eylül ayı ile beraber okullar da açılıyor. Birçoğunuzun çocuğu artık okula başlayacak ya da devam edecek. Bir şekilde hayat telaşı kaldığı yerde yeniden sürecek.

Okullar açılmadan çocuklarınızla son bir sinema keyfi yapmanı için vizyona giren filmleri sizin için ekliyorum.

Bizimle Başladı Bizimle Bitti

Blake Lively, Brandon Sklenar ve Jenny Slate'nin başrollerini paylaştığı "Bizimle Başladı Bizimle Bitti" izleyici ile buluşacak.

Dünyanın Sonuna Doğru

Dram ağırlıklı Western filmi "Dünyanın Sonuna Doğru", 1860'lı yıllarda geçen bir hikayeyi beyaz perdeye yansıtıyor.

Alien: Romulus

Bilim kurgu filmi "Alien: Romulus", bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşmaları sonucu yaşadıkları korku dolu olayları ele alıyor.

Son Bir Tatil

Erkan Özcan'ın çektiği "Son Bir Tatil", yerli komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Amir

Anastasiya Budakva'nın yönetmenliğini yaptığı yerli korku filmi "Amir", hep beraber evde eğlenceli bir gece geçirmek için toplanan bir grup arkadaşın yaşadığı korku dolu anlar etrafında dönüyor.

Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma

Young Sik Uhm ve DaHee Kim'in yönettiği Güney Kore yapımı anime film "Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma", her yıl düzenlenen Koşan Adam yarışması öncesi, sahibini dünyanın mutlak hükümdarı yapan efsanevi 'Süper Kemer'i elde etmek için bir dizi mücadeleden geçen oyuncuların hikayesini anlatıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Şule GÜMRAH Arşivi