Yılmaz Sandıkcı

Yılmaz Sandıkcı

Utanmak İstemeyen Kanmasın!

Haçlılar şunu çok iyi bilir, İslam uğruna en çok şehidi veren millet Türk milletidir. Türkler sadece bireylerini değil, iki tane de devletini şehit vermiştir İslam uğruna.

*

Haçlılar şunu çok iyi bilir, Avrupanın batısından kovdukları Müslümanlık, Türk milleti sayesinde Avrupa’nın doğusuna yerleşti ve çıkarmak için çok uğraştılar. Unutamazlar.

*

Haçlılar şunu çok iyi bilir, Türkler müslüman olmadan önce de tarihe yön veren bir millettir. Müslümanlık, Türk milletinin kahramanlığı sayesinde Arap çöllerine geri dönmekten kurtulmuştur.

*

Haçlılar şunu çok iyi bilir, Türkler Müslüman olmadan önceki tarihlerinde neleri başardıklarını anlarsa, dünyayı yöneten güçlerin rahatı kaçacaktır. Çünkü Türkler, millet bilinci güçlü ve yüksek olan bir millettir. Sömürgeci ırkçılığın panzeriri de Türklerin milliyetçiliğinde gizlidir.

*

Haçlılar şunu çok iyi bilir, Türkleri yenmek yetmez. Onların güç aldıkları tarihlerini de yenmek gerekir. Bunun için Türklerin milli bilincini zayıflatmak, milliyetçiliğini uyutmak gerekir.

*

Türklerin tarihini yenmek ve milli bilincini zayıflatmak için, haçlılar TİÇ’leri görevlendirmiştir. TİÇ’ler yani, Tarihimizi İçeriden Çarptıranlar! Bir yandan yalan yazan tarih utansın diye diye kafaları karıştıran ve karışan kafalara düşman yalanlarını tarih diye anlatan sahte tarihçiler, hain yazarlar. Diğer yandan Türk tarihini eksik anlatanlar. Bunlar milletimizin bir kesimi tarafından çok sevilirler, çünkü dedelerimizin zaferleri, kahramanlıkları ile bize gaz verirler ama dedelerimizin yanlışlarını, kayıplarını, hezimetlerini hiç anlatmazlar. Anlatmazlar ki Türkler tarihten ders alamasın. Bu görevi kısmen başardı bu TİÇ oğlu TİÇ’ler.

*

Haçlılar şunu çok iyi bilir, Türkleri kandırmak için TİÇ’ler yetmez. Türkleri yenmek için tarihleri yanında güç aldıkları imanlarını da yenmek gerekir. Türklerin imanlarını yenmek için, haçlılar DİÇ’leri görevlendirmiştir. Yani, Dimizi İçeriden Çarptıranlar! Yani, dinimizin esas kaynağı olan Kur’an-ı Kerim’i OKUmayın, anlayamazsınız, bizi dinleyin diye diye, uydurdukları hikayeleri, rivayet ve söylentileri, hurafeleri, Arap cahiliye geleneklerini hatta israiliatı bile din diye anlatan sahte hocalar, hain şeyhler.
*

Bu her iki grup da, doğru bilgiler ile bile milletimizi yanlış yollara saptıracak kadar özel eğitim almış ajanlar bence. Ama görüntüde senden benden daha Türkler! Herkesten daha Müslümanlar. İyi de mümin mi bunlar? Hayır elbette mümin değiller ve olamazlar! Bu yüzden de Müslümanlara mümin olmayı öğretmek yerine Müslüman olmakla yetinmeyi öğretirler. Şekil, görüntü, ezber, tekrar ve taklit. Fotoğrafı çekilebilen amellerde Müslümanlar ama mana da değil gibiler?
*

TİÇler ve DİÇler birlikte çalışınca Türkleri kandırmak da kolay oluyor. Kandıranlar utanacak değil ya bunlara kananlar utansın diyorum ben de! Ne diyeyim başka?

Utanmak istemeyenler uyansın artık, kanmayı bıraksın;

Tarih ve doğa olaylarında akıl sağlığı için işin aslını arasın,

Din konularında ise iman sağlığı için dinin manasını anlamaya çalışsın.
*
Tarih İngilizlerin, hilafet makamını Türklerden alıp Araplara vermek için nasıl çalıştığı yazar ama TİÇ’ler bunu anlatmaz, tam tersi bir hilkaye anlatır. DİÇ’ler ve TİÇ’ler el birliği ile en çok Müslüman nüfusu yöneten (aslında sömüren) devlet sıfatı ile hilafeti, İngiliz Kraliyet ailesine vermek için gerekli algıyı oluşturmak üzere çalışmamıştır hala da çalışmaktadır.

*

Bu yüzden bu oyunu bozan Türklere karşı, tarihte İslam uğruna en çok şehidi vermiş lsalar da günümüzde İslam dinin kullanarak saldırmaları tesadüf değildir! Ama hangi İslam? Uyananları, uyaranları ve Haçlı oyunlarını bozanları dinsiz gibi gösterirler, elbette sevmezler ve sevilmesini de engellerler.

*

Ancak bozulan oyunu kaldığı yerden başlatmak isteyenler hala var aramızda. Bizi, HİÇ etmek isteyen haçlı zihniyetine hizmet eden TİÇ’ler ile DİÇ’ler farklı görüntü ve makamlarda görevlerine devam etmekteler. Bu oyunun sonunda utanmak istemeyenler, uyanmak zorunda! Kanmayı bırakıp işin aslını aramayı, dinin manasını anlamaya çalışmayı öğrenmeliler!... Selam ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Yılmaz Sandıkcı Arşivi