Yılmaz Sandıkcı

Yılmaz Sandıkcı

Kardeş Mi Düşman Mı?

Kardeşler arasındaki kavgada taraf olanlar, onlar barışınca kenara atılır hatta düşman ilan edilir... Kardeşler arasında taraf tutanlar her iki tarafın da düşmanı oluverir de tüm fedakarlığına rağmen feda ettikleri ile ortada kalıverir…

*

Zira ya yeterince taraf olamadın diye suçlanacaktır ya da karşı tarafta oldun diye... Bu alçaklık insanın fıtratında vardır, şu veya bu millete has bir durum değildir.
*

Yahudiler ve Araplar kuzendir, kardeş çocuklarıdır!

*

Türkler 9. yüzyıldan beri son 1000 (bin) yıldır, İslam inancına duyduğu sınırsız saygıya dayanarak canı pahasına İslamın kutsal topraklarını ve dolayısı ile Arapları, Haçlı orduları toplayan Hristiyan güçlere karşı korumuştur.

*

Türkler bu uğurda milyonlarca şehit vermesi yanında imparatorluk boyutlarında 2 Türk devletini de şehit vermiştir! Fedalarlık yapa yapa geldiği 20. yüzyılda kendisi de yok olma seviyesine düşmüştür!...
*
Türklerin yok olmamak için geçen verdiği Kurtuluş Savaşı zamanında tarafında olduğumuz Araplar hangi taraftadır? O zamanlarAraplar, İngiliz tarafındadır!... Hem de uzun süredir! Anlayabiliyor muyuz? Peki kabul edebiliyor musunuz?
*
Kutsal Mekke’nin Şerifinin İngilizlerle işbirliği yaparak Osmanlıya karşı isyan etmişti. Buna rağmen peygamber (sav) efendimizin kabrinin bulunduğu Medine’yi düşmana teslim edemem diyerek İstanbul’dan gelen emri de uygulamayıp açlık ve yokluk içinde Medine müdafaasına devam eden Türk askerine İngiliz bayrağı altında saldıranlar kimdi? Din kardeşlerimiz mi? Yoksa Müslüman mintanı içinde kandıranlar mı?
*

Yalan yazan tarih utansın diye diye Türklerin kafasını karıştıran ve karışan kafalara düşman yalanlarını tarih diye anlatan düşman beslemesi sahtekar tarihçilerce kandırılmış olanlar, işin aslını anlatanlara niçin izin vermiyor? Soruyor musunuz!?
*

Türklerin Kurtuluş Savaşı zaferini ve bu başarı üzerine kazanılan vatanı, kurulan devleti, bu başarıları sağlayan kahramanlarımızı anmayanlar kim peki? Niçin anmıyorlar? Anlıyor musunuz? Hatta biraz daha ileri gidip, şehirlerimizin düşman işgalinden kurtuluş günlerini kutlama gereği duymayanlar kim?

*

Bu günlerin tohumunu yüzyıllar öncesinden atanlar, attıkları tohumların bizim cahillerin ve kandırılmış düşüncesizlerin beyninde çoğalmasını sabırla bekliyorlar.

*
Taa 19. yüzyılda Arapları, Osmanlıya karşı kışkırtan ve hilafet makamını Araplar eliyle Türklerden almayı hedefleyen İngiliz siyaseti, bir kaç defa başbakanlık da yapmış olan Benjamin dİSRAELİ adlı bir Yahudi liderliğinde çalışan kadroların elindeydi! Anlayabiliyor muyuz? Ne diyorsunuz!?

*

Yahudiler ve Araplar kuzendir, kardeş çocuklarıdır! Kinleri, kan davaları, kavgaları bitmez bunu anladık da bu kavganın kazananı kim, kaybedeni kim buna bakmalıyız artık?…

*

Son bin yıldır Arapların tarafında duran Türk milletinin yok olmaktan kurtulma mücadelesine Araplar için yaptığımız tüm fedakarlığa rağmen saygı duymayanlar kim? Türklerin feda ettikleri ile ortada kalıvermesine sevinenler kim?…
*

Arap geleneklerini din diye yutturanlar, emperyalizmin Siyasal İslam Projesini Allahın dini yerine koymaya çalışanlar, CIA destekli şeriatı Kur’an şeriatı gibi anlatanlar kim? Allah ile aldatanlar kimin hizmetindeler? Milliyetçilik ile ırkçılık arasındaki farkı gözetmeden, ümmetçilik hatırına Türk milletini Arapların ve işbirlikçilerinin ırkçı emellerin hizmetçi eden eden kafa nederen çıkmış? 

*

Soru çok! Ve sorun Arap, Yahudi veya Türk, İngiliz değil! Sorun Türk milletinin İslam dinine hizmet etmek ile Arap yandaşlığı yapmak arasındaki farkı anlama çabasının engellenmesi! Anlayanlara selam ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Yılmaz Sandıkcı Arşivi