Meğer boşuna uğraşıyormuşuz! Gözlük camlarını ve çiziklerini temizlemenin yoluymuş

Meğer boşuna uğraşıyormuşuz! Gözlük camlarını ve çiziklerini temizlemenin yoluymuş
Gözlük camı temizliği için bilmeniz gerekenler

Gözlük camı temizlemenin basit yolları, gözlük kullanan hemen herkesin ihtiyacı haline dönüşebiliyor. Zira sürekli gözlük temizliğinin tekrarlanması, bir zaman sonra uğraştırıcı olabiliyor. Özellikle de doğru temizleme yöntemleri bilinmediği takdirde, camlarda lekeler ve izler kalabiliyor. Bu durumda tercih edilecek 3 basit gözlük camı temizleme yöntemi, kullanıcılarına zaman ve zahmetten tasarruf etmelerine olanak sağlayabilir.

GÖZLÜK CAMI TEMİZLEMENİN 3 BASİT YOLU

Gözlük camı temizlemenin birçok farklı yolu bulunuyor. Ayrıca bu yollardan bazıları uğraştırıcı olurken, ötekileri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek 3 basit yöntem, 'meğer boşuna uğraşıyormuşuz' bile dedirtebiliyor. İşte söz konusu gözlük temizlemenin 3 basit yolu şu şekilde; sabunlu su yöntemi, sirkeli su yöntemi ve bebek şampuanlı su yöntemi.

maxresdefault-002.jpg

Sabunlu Su Yöntemi: Ele ılık su ve az miktarda sabun dökülür ve köpürtülür. Ardından gözlük temizleme işlemi için uygulanır. Bu sayede gözlük temizleme işleminin yanı sıra derin olmayan çiziklerin de giderildiği görülebilir.

Sirkeli Su Yöntemi: Su ile az miktarda sirke karıştırılır. Ardından gözlük camı temizleme işlemi için uygulanır. Bu sayede hem kirlerin hem de derin olmayan çiziklerin temizlendiği görülebilir.

Bebek Şampuanlı Su Yöntemi: Su ile az miktarda bebek şampuanı karıştırılır. Ardından gözlük camı temizleme işlemi için uygulanır. Bu sayede derin olmayan çiziklerin ve kirlerin giderilmesi sağlanabilir.

Kaynak: Aksam.com.tr

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi