Feghouli'ye 5 maç men cezası

Feghouli'ye 5 maç men cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

Kurulun aldığı karar şöyle; "Vavacars Fatih Karagümrük Kulübü sporcusu Sofıane Feghoulı’nin, 04.05.2024 tarihinde oynanan Mondihome Kayserispor-Vavacars Fatih Karagümrük Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 Resmi Müsabakadan Men ve 26.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Vavacars Fatih Karagümrük Kulübü sporcusu Sofıane Feghoulı’nin, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 Resmi Müsabakadan Men Cezası ve 39.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

‘Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz’

Kulüpten yapılan açıklama şöyle; "Futbolcumuz Sofiane Feghouli'ye, 4 Mayıs tarihinde Kayserispor ile oynadığımız müsabakadaki hareketinden dolayı disiplin kurulu tarafından bize sürpriz olmayacak şekilde 5 maç ceza verilmiştir. Sezon boyu oynanan tüm müsabakalarda futbolculara verilen cezaları göz önüne alırsak Feghouli'ye verilen cezayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." İfadelerine yer verildi.

Kaynak:Konya'nın Sesi