Emekliye yüz güldüren promosyon. Türkiye İş Bankası Mayıs promosyonunu artırdı

Emekliye yüz güldüren promosyon. Türkiye İş Bankası Mayıs promosyonunu artırdı
Emekliler için önemli bir gelir kaynağı olan promosyonlar, Türkiye İş Bankası'nın bu adımı ile daha da cazip hale geldi. Banka promosyona dev bir zam yaptı.

Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerine yönelik Mayıs ayı promosyonunu artırarak, emeklilere yüz güldürecek bir adım attı. Banka, emekli müşterilerine yönelik sunduğu promosyonları artırarak, emeklilerin maddi anlamda daha fazla desteklenmesini sağlamayı hedefliyor.

İŞ BANKASI NE KADAR PROMOSYON ÖDÜYOR?

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

11905.jpg

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

2024 Emekli Promosyon Ödeme Detayları

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.
Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi