Patladı…

Konyaspor’un geçen seneki başarısını tesadüf olarak görenler bu sene Konyaspor’un aynı performansı gösteremeyeceğini düşünüyordu. Bu zamana kadar oynanan karşılaşmalarda bakıldığı zaman ufak tefek yol kazaları olsa da yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz. Maç maç değerlendirmeye çalıştığımızdan dolayı duygularımıza yenik düşüp ağır eleştirdiğimiz zamanlarda oluyor. Her ne kadar geçen seneki futbolu arasam da bu seneki futbol şu lig kalitesinde yeterli gibi görünüyor. Dünya kupası arasında takımımız daha iyi hazırlanmalı bu önemli bir fırsat. Geçen seneki standart futbolumuzu yakalamaya çalışmalıyız. Daha önce de yazdım Takımlar artık Konyaspor’a önlem alarak maçlara çıkıyor.

Kayserispor maçıyla alakalı ise galibiyet çok değerli, Kayseri deplasmanı zor bir deplasman bu sene. Mantıklı oynadık ve kazandık. Diouf’un 11 deki yerini bu maçla birlikte sağlamlaştırdığını, bu takımın esas hücumcu oyuncusunun Diouf olduğunu düşünüyorum. Zymer’in de artık Konyaspor’a odaklanması gerekiyor. Geçen sezon hemen hemen her bölgeden gol katkısı alıyorduk. Özellikle Zymer hem gol hem de gol paslarında etkisi önemli. Soner de aynı şekilde. Soner’in Konyaspor’a, Konyaspor’un da Soner’e ihtiyacı var. Eğer yerinde takviyeler yapabilseydik Soner bu takımda yerli statüsü zorunluluğu dışında 11’e zor girerdi. Üzerindeki baskıyı bir an önce atması gerek.

Uzun bir Dünya Kupası arası var sevgili Konyasporlular. Kupada Gözbebeğimiz Calvo’da takımımızdan tek isim olacak. Ben kupada Kosta Rika’yı destekleyeceğim. Umarım Calvo başka takımların gözlemlerine takılmaz. Çünkü biz camia olarak Futbolcu almayı başaramadığımız gibi, satma becerisi de gösteremiyoruz. Uzun yıllar yeşil beyazlı forma ile görmek istiyorum.

Yazıma son vermeden Kayseri deplasmanında yaşanan olayların son derece Kayseri camiasına yakışmayan şeyler olduğunu belirtmeliyim. Kayseri deplasmanını deplasman olarak görmeyen taraftarlarımızın orada yaşadıkları, futbolcularımızın yabancı madde yağmuruna tutulduğu bir maç beklemiyordum. Karşılığı bu şekilde olmayacaktır bundan eminim.

Son olarak 5 haftadır yenilmeyen camianın balonunu patlatan İlhan Hocam’a da teşekkürü borç bilirim. Herkese iyi haftalar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi