Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

Konyaspor’a 30 Bin Kombine Projesi

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen transferde hızlı olacaklarından bahsetmişti. Ancak itiraf etmek lazım kimse bu kadarını beklemiyordu. Konyaspor’umuzda başkan ve hoca senkronizasyonu tüm takıma yansımış durumda. Başarılı bir sezonun ardından çok önemli nokta transferler ile lige farklı bir renk katacağının sinyallerini veriyor bizim takım…

Transfer piyasasını takip edenler dahi şaşkınlık yaşıyor. Süper lig ekipleri arasında şu ana kadar transfer lideri pozisyonundayız.

Transferlerin takımın yanı sıra taraftara yansıması en büyük dileğimiz. Gördüğümüz kadarıyla küçük de olsa bir kıpırdanma var.

Konyaspor bu sezon 3 kulvarda ciddi yarış içinde olacak. Haliyle kadro buna göre şekilleniyor. Teknik patronumuz İlhan Palut’un kadro yoğunluğu konusunda farklı görüşlere sahip olduğunu biliyoruz. Lakin derinliğin önemi elbette inkâr edilemez.

30 bin kombine satışının hayalini kurmak lazım.

Localarda uygulanan pazarlama sistemi kombine bilet satışında da uygulanmalı.

Konya sanayisinin son dönemde kazandığı ivme hepimizi gururlandırıyor. Gerek kendi işçilerine gerekse farklı gruplara dağıtılmak üzere sanayicilerimiz takıma destek anlamında kombine almalı.

Bu sistem özellikle milli maçlarda uygulanıyor. Sponsorlar bilet alıyor ve futbolla hiç tanışmamış olanlar bile bu sayede spora ısınabiliyor.

Konyaspor 3 kulvarda ayakları yere sağlam basarak yürüyecekse taraftar yanında olmak zorunda.

Ekonomik sıkıntıları göz önünde tutarsak maça gelen kitlelere kurumların bu desteği sağlaması elzem görünüyor. Şehrin amirleri bu işe el atarsa Konyaspor’a destek sağlayacak onlarca sanayicimizin çıkacağından şüphemiz yok.

Konya Valimiz Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Ticaret Odası Başkanımız Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanımız Memiş Kütükçü ve Konyaspor Kulüp Başkanımız Fatih Özgökçen önderliğinde başlatılacak bu proje ile Konyaspor’umuz adına şehirde yeni ve bambaşka bir hava oluşacaktır.

Maç ortalaması 30 bin taraftara oynayan bir şehrin takımının neler yapacağını bir hayal edin…

Maddi tarafı bir yana şehirde oluşacak birlik ve beraberlik zirveye ulaşacaktır…

Sezon başlamadan bu adımı atalım…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Emrullah Nergiz Arşivi