Konya’da ilk kez yapılacak fuarda devler buluşacak!

Konya’da ilk kez yapılacak fuarda devler buluşacak!
 Muhabir
ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı 22-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Konya kabin ve yan aksam üretiminde Türkiye’de lider şehirler arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük iki asansör motoru üreticisi Konya’da bulunuyor.

Asansör sektöründe Türkiye’deki üretim ve ihracat üssü Konya’da gerçekleşecek olan ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı, Vizyon Sektörel Fuarcılık tarafından sektör firmaları ve sektörel derneklerin desteği ile yılın ilk yarısında gerçekleştirecek.

Sektörün önde gelen firmalarının bir araya geleceği ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı, sektörün üretim üssü olan Konya’da 22-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılacak.

ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı gelişmiş ürünlerin, yenilikçi çözümlerin ve teknolojide inovasyonun sergilendiği bir etkinlikle asansör ve yürüyen merdiven sektöründe geleceği aydınlatmayı, yarınların hedefini tanıtmayı amaçlıyor.

-Büşra GÜLTAŞ