Yeni sezon gelinlikler Konya'da görücüye çıktı!

Yeni sezon gelinlikler Konya'da görücüye çıktı!
 İnternet Editörü
Konya’da yazın gelmesiyle birlikte düğün sezonu başladı. Temmuz ayıyla birlikte hareketliliğin arttığını belirten Kasr-ı Saadet sahibi Çiğdem Çuhadar en çok tercih edilen gelinlik modellerini anlattı

Konya’da düğün hazırlığı yapan çiftler birbirinden güzel gelinlikler için gelinlikçilerin yolunu tutuyor. Gelin adaylarının, hayatlarının en özel gününe en zarif şekilde hazırlanmak istedğini belirten Kasr-ı Saadet Sahibi Çiğdem Çuhadar gelinlik seçimi ve gelinlik provası konusundaki düşüncelerini Konya’nın Sesi Gazetesi ile paylaştı.

GELİNLİKÇİLER BU YIL DA HAREKETLİ

Gelinlikçilerin düğün sezonunun gelmesiyle birlikte hareketlendiğini belirten Kasr-ı Saadet sahibi Çiğdem Çuhadar, ”Gelinlik satışları her yıl olduğu gibi düğün sezonunun gelmesiyle birlikte bu yıl da hareketli geçiyor.

gelin-4.jpeg

Gelinlerimizin bu özel günlerinde mutlu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Mart ve Nisan ayının gelmesiyle nişanlık, kınalık, kaftan ve gelinlik olarak toplu satışlarımız oluyor. Ancak Ekim ayında sezonun azalmasıyla birlikte söz ve nişan kıyafetleriyle satışlarımıza devam ediyoruz” dedi.

GELİNLİK MODELLERİ: HELEN, A KESİM, PRENSES…

Gelinlerin üzerine giyip yakıştırdığı gelinliği aldığını söyleyen Çuhadar, “Bana gelen müşterilerim yüzde 50’si sade yüzde 50’si abartı tercih ediyor. İki çeşit isteğe göre de elimizde ürünlerimizi bulunduruyoruz. Zaten buraya gelen gelinler internette beğendiği bir modelin aynısını almak yerine üzerine giyip kendine yakıştırdığı gelinliği alıyorlar. En çok satan gelinlik modelleri genelde Helen Model, A Kesim, Prenses, Balık ve Pileli olarak ayrılıyor” dedi.

gelin-1.jpeg

‘GELİNLİK DENEME ÜCRETİ UYGULANMALI’

Bazı gelinlerin prova yaparken anlayışlı davranmadığını söyleyen Çiğdem Çuhadar, “Gerçekten gelinlik denemek için gelen ve gelmeyen gelinleri ayırma noktasında gelinlik deneme ücretleri uygulaması Konya’da da faaliyete geçmeli. Gelinlik denerken bazı müşteriler anlayışlı davranırken bazıları davranmayabiliyor. Her ne kadar bize zararı olsa da ürünler denenirken çok zarar görüyor. Zaten ürünler atölyeden bize gelirken fiyatları dolar üzerinden geliyor. Provalarda da gelinlik zarar gördüğü zaman bunun ücretinin karşılanması zor oluyor. Ankara’da ücretli denemeler başladı. Bu çok iyi oldu. Umarım Konya’da da hemen uygulamaya geçilir. Alıcı olmayıp keyfi denemelerin önüne geçecek bir uygulama açısından önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Konya'nın Sesi