Konyalı Milletvekilinden ‘Mobing Can Aldı’ İddiası!

Konyalı Milletvekilinden ‘Mobing Can Aldı’ İddiası!
 Muhabir
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan Yeniden Refah Partili Emirgazi Belediyesi bünyesinde çalışan ve 3 gündür kayıp olan A.D’nin iş ortamında maruz kaldığı baskılara dayanamayarak intihar ettiğini duyurdu. İşte detaylar…

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya’nın Emirgazi İlçesinde Yeniden Refah Partisi yönetimindeki belediyede yaşanan mobing olaylarında belediye işçisi A.D’nin baskılara dayanamayarak intihar ettiğini ve cesedinin ilçe kırsalında bir ağaca asılı bulunduğunu duyurdu.

Konya Milletvekili Baykan’ın olayla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Üç gündür kayıp olan Konya Emirgazi’de belediye işçisi A.D. ilçe kırsalında ölü bulundu. Cesedi ilçe kırsalında bir ağaca asılı bulunan A.D’nin son zamanlarda ilçe belediyesinde sık sık yaşanan mobing olaylarına maruz kaldığı ve baskılara dayanamayarak intihar ettiği iddiaları var.”

İşte o paylaşım:

Konya Milletvekili Mehmet Baykan daha önce Mayıs ayında Konya’nın Emirgazi ilçesinde belediyenin engelli personeli tuvalet önünde görevlendirmesi ile ilgili olayı mecliste gündeme getirmişti.

-Büşra GÜLTAŞ