Konya’da Ücretsiz YKS Kursu Başlıyor! Son Başvuru Yarın!

Konya’da Ücretsiz YKS Kursu Başlıyor! Son Başvuru Yarın!
 Muhabir
Konyalı gençlerin dört gözle beklediği kayıtlar başladı. Üniversite sınavına girecek öğrenciler için Selçuklu Halk Eğitim Merkezi’nin ücretsiz YKS kursları başlıyor. Kayıt için son gün yarın…

Konya Selçuklu Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan YKS’ye hazırlık kursları için başvurular devam ediyor. 5 Ağustos tarihinde başlayan kayıtlar 16 Ağustos’ta sona erecek.
Kurslarda hafta içi her gün eğitimlerin devam ettiğini söyleyen Selçuklu Halk Eğitim Merkezi YKS hazırlık kursu rehberlik öğretmeni Gizem Karakoyun, “Kursumuz pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın 4 günü devam ediyor. Cuma günü deneme sınavı günümüz olduğu için o gün sadece deneme sınavı çözüyoruz. Kurslarımız sabah 9.00’da başlıyor, 13.50’de bitiyor. Yani günde 6 saat haftada da 24 saat ders işliyoruz. Eşit ağırlık, sayısal ve sözel sınıflarımız bulunuyor. Her sınıfımızda önce TYT konularını bitirip sonrasında AYT konularına geçiyoruz. Kursumuz bünyesinde toplamda 3 tane rehberlik öğretmeni bulunuyor. Öğrencilerimizin hepsi ile yakından ilgileniyoruz. Öğrenci koçluğu yapıyoruz, öğrencilerimize tek tek ders çalışma programı hazırlıyoruz. Böylelikle hangi konuları bitirdiğini hangi konulardan eksik olduğunu anlayabiliyoruz” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-08-15-at-13-46-13.jpeg

“KONU EKSİĞİ BIRAKMIYORUZ”
Sınav öncesinde öğrencilerin eksik konularının belirlendiğini ve o konuların üzerinde durulduğunu belirten Karakoyun, “Ocak ayında TYT konularını bitirmiş oluyoruz. TYT konuları bittikten sonra düzenlediğimiz eğitim kamplarında öğrencilerimiz, hocaları ile birlikte sadece soru çözümü yapıyor. Sınava son 1 ay kala da seri denemelere başlıyoruz. İlk olarak haftanın 3 günü deneme çözerken sonrasında haftanın her günü deneme çözüyoruz. Denemelerin yapıldığı dönemde öğretmenlerimizde burada bulunduğu için öğrencilerimiz eksik olduğu konuyu kapatmaya yönelik hızlı konu anlatımları gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-08-15-at-13-49-08.jpeg