Kaybolan Kedisini Arıyordu! Kamera Kayıtları Şok Etti!

Kaybolan Kedisini Arıyordu! Kamera Kayıtları Şok Etti!
 Muhabir
Konya’da iş yerinde beslediği kedisini dükkanının önünde ölü bulan Muhammed Akif Özen, kamera kayıtlarını izledi. Görüntülerde sokak köpeğinin ağzında kedisini gören Özen, gerçeği kısa sürede anladı. O anlar kameralara yansıdı.

Konya’nın Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda iş yerinde beslediği kedisi Mia’yı ölü bulan Muhammed Akif Özen, kamera kayıtlarını izleyince gördüklerine inanamadı. Hafta sonu iş yerine gittiğinde sokağa çıkan kedisi Mia’nın geri dönmesini bekleyen Özen, kedisi gelmeyince iş yerini kapatıp evine gitti. Ertesi gün iş yerine geldiğinde acı tabloyla karşılaşan Özen, kamera kayıtlarını izledi. Kedisinin kimliği belirsiz kişi ve kişilerce zehirlendiğini düşünen Özen, görüntülerde yer alan köpeklerin mahallede sevip beslediği köpekler olduğunu belirtti.

KAMERA KAYITLARI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI!

Hamile olan kedisini sıkmamak için sokakta gezip gelmesine izin verdiğini söyleyen Özen, “10 gün önce çiftleştirmiştik hamileydi. Dükkanda sıkılmasın diye sokakta gezip tekrar gelmesine izin veriyordum. Canı sıkıldığında çıkıyordu geri geliyordu. Hafta sonu dükkanı açtığımda her zamanki gibi çıktı ama geri dönmedi. Baya bekledim gelmeyince etrafa baktım aradım ama bulamadım. Tekrar geleceğini düşünerek dükkanı kapattım eve gittim. Ertesi gün işe geldiğimde Mia’nın cansız bedeni dükkanın önündeydi. Çok üzüldüm nasıl oldu diye düşünürken kamera kayıtlarını izlemek aklıma geldi" dedi.

whatsapp-image-2024-07-22-at-13-39-59-1.jpeg

MİA'NIN YAŞADIĞI YERİ UNUTMAMIŞ

Görüntülerdeki sokak köpeğinin daha önce Mia'yı dükkanın camından gördüğünü belirten Özen, "Gece saat 04:42 civarlarında bir grup sokak köpeği dükkanın önünden geçiyor. Bir süre sonra ağzında bir şey taşıyan bir köpek yarı yolda ağzındakini düşürüyor ama dükkanın önüne gelene kadar bırakmıyor. Dükkanın önüne geldiğinde Mia’yı bırakıp yoluna devam ediyor. Bu köpek mahallenin köpeği Mia’yı pencereden görüp burada yaşadığını unutmamış getirip kapının önüne kadar bıraktı. Kedimin kimliği belirsiz kişilerce zehirlendiğini düşünüyorum. Köpekler zarar vermemiş çünkü herhangi bir diş izi ve kanama yoktu. Köpekleri daha önce beslemiştim. Ahde vefa yaptılar kedimin ölmesine ayrı üzüldüm köpeğin kapıya kadar getirmesine ayrı duygulandım. Diyecek bir şey bulamıyorum insanlar öldürüyor, sokak köpeği yolda öldüğünü görüp orada bırakmıyor. Evine kadar getiriyor” ifadelerini kullandı.

-Büşra GÜLTAŞ

whatsapp-image-2024-07-22-at-15-03-58.jpeg