Sil Baştan…

Uzun süredir ayrı kalmıştık, artık sahalara dönme vakti geldi. Her zamanki gibi Taraftar gibi içinizden biri gibi yazmaya devam edeceğim. Ben bir Gazeteci değilim, Gazetecilik üzerine eğitim de almadım. Ben taraftarım, Konyasporluyum.

Yapılan Kongre’de göreve gelen yeni yönetimi tebrik ederek, başarı dileyerek yazıma başlamak isterim. Hafta içerisinde verdikleri olumlu hava, taraftarlara karşı eşit mesafede duruşları takdir edilesi… Ayrıştırmadan, birleştirerek bu sürece bu şekilde başlamak aşırı mantıklı, camianın eksikliklerini iyi gördükleri net.

Ortaya bir EGO koymayacaklarından eminim, herkese kulak vereceklerinden eminim, Transferlerde öylesine değil de yararlı isimlerle devam edeceklerine eminim, Takımın hocasıyla, Futbolcusuyla, Taraftarıyla uğraşmayacaklarına eminim. Futbolu bilen bir başkan olduğundan eminim. Niyetlerinin halis olduğundan eminim. Eminim derken bunun bir mesaj olduğunu da ifade etmek isterim. En çok olmak istediğimiz şey Emin olmak. Öncekinden o kadar rahatsız olduk ki, artık emin olmak istiyoruz. Bizleri hayal kırıklığına uğratmasınlar.

Hakan Keleş’in gelmesiyle Konyaspor daha derli toplu oynuyor. Ne yaptığını biliyor. Sırp hocanın neler yapmadığını daha net görebiliyoruz. Sırp hoca süreci gerçekten camia için karın ağrısıydı. yerli bir hoca Konyaspor için çok değerli bir hamle oldu.
Hakan keleş ismi doğru mu? Bunu daha zaman gösterecek.

Alanyaspor maçında son 2 maçı arattırdı Konyaspor.

Alanyaspor’un mevcut durumundan da kaynaklanan bir stres sınavıydı bana göre. Aslında oyunculardan daha çok maçın hakemlerin stres seviyeleri daha yüksekti. Nasıl Konyaspor’u durdururum ? Nasıl atak keserim ? Derdindeydi daha çok. Maçta futbol oynanmaması adına elinden geleni yaptı. Amacına ulaşamadığını düşünüyorum. Bu gece de uykusuz bıraktık Konyaspor düşmanlarını.

Haftaya Sivasspor maçında küslüklerin bittiği bir maç olsun. Konya’yı Konyaspor’u sevenlerin destekleyenlerin stadyumda yerini almalarını diliyorum. Galibiyet yazısıyla haftaya görüşmek üzere. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi