'LGBTİ’ Meselesi

Bu makalemi, SAPKINLIK VE “LGBTİ” SAPKIN DERNEK konulu yazım ile birlikte devamı niteliğinde olması münasebetiyle okunursa daha faydalı olunacak ve istifade etmiş olacaksınız.

Ülkemizde, İSTANBUL Sözleşmesi’nin 24 Kasım 2011 tarihinde onaylanmasıyla SÜREÇ başlamıştır. Sonrasında ise 6251 ve 6284 sayılı kanun çıkartılmış, bir nevi iç hukukta yerini almıştır.

İstanbul sözleşmesi kaldırılmış olmasına rağmen kanunlar yürürlükte ve işletilmektedir. Malum sözleşme ve paralelinde çıkarılan kanunlar Kadına şiddeti önleme değil “LGBTİ” NİN MEŞRULAŞTIRILMASIDIR. AYRICA, Evli olan Kadın ve Erkeğin ayrıştırılması, boşanmanın çoğaltılması, boşanan çiftlerin ayrı ayrı yaşamasını, dolayısıyla Aile birliğinin bozulmasını sağlamış, bu bozulma artarak devam etmektedir.

“LGBTİ”NİN kavram olarak açılımı, “LEZBİYEN, GEY, BİSEKSÜEL, TRANS VEYA İNTERSEKS” olup bu sapkın derneklerin amaçları, Aileyi oluşturan Anne, baba ve çocukların yerine cinsiyetsiz tek birey olacak ve yalnız yaşayacak bir toplum oluşturmaktır.

Fertler,cinsiyetini kendisi belirleyecekmiş, yani Erkek, kadın mı? Kadın da erkek mi olabilecek nasıl? Cinsellik tercihine göre hastanelerde cerrahi yöntem ve ameliyatlarla cinsiyet değiştirebilecekler. Medya’ya röportaj veren Fikirde Birlik ve mücadele(F.B.M) platformu başkanı Kürşat Mican, bu ameliyatların masraflarının

Hükümet aracılığıyla Avrupa birliği(AB)tarafından karşılandığını söylemektedir.

Fikirde birlik ve Mücadele Platformu, “Aileni ve neslini koru, Sapkınlığa dur de” Sloganı çerçevesinde çeşitli konferanslar düzenlemekle LGBT’YE karşı Milletimizin/Toplumumuzun bilinçlenmesi konusuna önem vermekte ve rol oynamaktadır.

Hükümetler/iktidarlar, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği(AB)sözleşmelerini kabul ve imzalamaları nedeniyle kültür, Eğitim ve Ahlaki yönden Milletimizin fertlerini toplumsal olarak dönüştürmektedir. Anayasamızda Ahlakı ve nesli koruma görevi olan devleti/milleti yöneten hükümetler/iktidarlar bu yasayı işletmeli ve uygulamalıdır. Bunun için de BM. Ve AB. İle ilgili sözleşmeleri iptal etmeliler.

Politikacılar seçimden seçime ülkenin sorunlarını Milli beka sorunu olarak görüp geçmemeliler. Her daim, her zaman bu sapkın “LGBT” yi bir Milli beka sorunu bilip, kabul edip bu yönde nesli ve ahlakı korumak için Anayasal görevlerini yapmalıdırlar. Yasal ve kanuni düzenlemelerle bu derneklerin faaliyetlerine son vermeliler.

Gençlerimize, başta Ebeveynler olmak üzere devletin ilgili kurum ve kuruluşları sahip çıkmalıdırlar, bilhassa 12 ve 20 yaş arasındaki gençler aldatılmakta, cinsiyet değiştirmeleri için ikna, imkân, ilgi ve alaka göstererek yönlendirmekteler.

“LGBTİ” Dernekleri, Komünistlerin, Kemalistlerin ve Atatürkçü düşünce dernekleri, Ulusalcılık, Sosyal demokratlık gibi fikir ve akımların dernekleri ile birlikte Deizmle iç içe bir propaganda yürüttükleri gibi. Son zamanda bunların Müslüman olduğuna dair de propaganda yapmaktadırlar. Bugün 20’nin üzerinde LGBT Derneği vardır ve 2008 yılında “Hale” Kadın Derneği, 2013 yılında Müslüman Eşcinseller Derneği’nin (MEŞCİD) kurulmasına izin verilmiştir

Tehlikenin vahametini anlamak ve anlatmak için, “LGBTİ” Dernekleri ilk kurulduklarında 2003 yılında 5 kişi,2007’de 200 kişi,2010’da 1500 kişi,2015’te 150 bin kişi İstanbul/taksimde yürüyüş yaparak eylemde bulunuyorlar. Bu eylemler, yürüyüşler Her yıl nasıl taraftar bularak ve artarak yapılmıştır.

Örneklik ve misal olması bakımından,13 yaşında hafız bir çocuğun/gencin internette uğraşırken bir link çıkar, linki tıklar, sonra bir mesaj gelir. Çocuğa nasıl ulaşıyorlarsa para gönderiyorlar, çocuk bu tuzağa düşmek üzere iken Aile fark ediyor ve belayı ucuz atlatıyorlar(Fikirde Birlik ve mücadele(F.B.M) platformu başkanı Kürşat Mican)

Hoşça kalın, dostça kalın, Allah’a Emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Turan Aydın Arşivi