İkisi Bir Arada

Önümüzdeki Pazar günü saat 17:00’de, kendi yuvasında, yeni zemin üzerinde Ümraniyespor’a karşı, bu sezon taraftarı önünde ilk defa boy gösterecek olan Konyasporumuzu desteklemeye gelenler; hem 100 Yıllık Çınar’ın tribündeki görsel şovlarına, Nalçacılılar öncülüğünde bir yenisinin daha eklenmesine ortak olmanın ya da canlı şahit olmanın mutluluğunu, hem de Anadolu Hükümdarı’nın zirve yürüyüşüne destek olmanın haklı gururunu yaşayacak. Bu ikisi bir arada duyguyu aynı anda yaşamak için, maç saatinden 1 saat ya da 45 dakika önce tribündeki yerimizi alalım be renktaşlar, alalım da oyuncularımız dolu tribünler önünde ısınmalarını gerçekleştirsin..

Rakiplerimizin kendi aralarında oynayacakları 8. Hafta maçları sonunda, ligde sadece 2 puan toplayabilmiş Ümraniyespor karşısında alacağımız galibiyet ile ligdeki pozisyonumuzu yukarı taşıyabiliriz. Geçen sezon ligde üst üste 4 hafta beraberlik sonrası yaşadığımız Galatasaray mağlubiyetinden sonra, takım üstündeki baskı kırılmış ve akabinde Konyaspor 4 hafta üst üste galibiyetler almıştı. Aynı geçen sezon Galatasaray mağlubiyeti sonrası olduğu gibi, bu sezon da Dünya Kupası arasından önce oynayacağımız kalan 7 maçtan da 14-16 puan arası çıkarırsak, efsane futbolcu Nihat Kahveci’nin de dediği gibi zirvenin “en taşş.. lı” adayı olarak yolumuza devam ederiz..

Dünya Kupası arasından önce oynayacağımız 7 maçtan 3’ü (Ümraniye, Antep, Kasımpaşa) içerde, 4 maç ise (Antalya,  Adana Demir, Trabzon, Kayseri)  deplasmanda. Yani lige verilecek aradan önce taraftarlar olarak bizlerin 3 öncelikli görevi var; içerdeki 3 maçta tribünleri doldurmak ve takımımıza hak ettiği desteği vermek! Maç günü ve saati özel durumlar hariç hiçbir bahane kaldırmayacak müsait bir zamanda. Çocuk çölmek, gonu gomşu, akraba hısım toplanıp gideceğiz, herkes normalden 1-2 adam fazla götürse maça, doldururuz o stadı..

Haydi Büyük Konyaspor Taraftarı!

Bu sezon taraftarlar olarak ligdeki ilk sınavımızı vereceğiz, bu takımın, 16/17 ve 17/18 sezonlarında olduğu gibi 20000 (yirmi bin) ortalamanın üstünde bir seyirci ortalamasını hak etmesinden öte, geçen sezondan borcumuzdur bu takıma bu destek! Zirve yarışımızın bu sezon ligin son haftasına kadar devam etmesi temennisiyle, Ümraniye maçından sonra görüşmek üzere..

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Yusuf Çelik Arşivi