Gülşen Çopur

Gülşen Çopur

Hisseler Alındığı Gibi Satışta!

Meram’da son dönemlerde konut anlamında güzel atılımlar yapılıyor.

Uluırmak, Turgut Reis, Piri Reis, Oruç Reis, Aymanas, Aksinne gibi gibi birçok kooperatif projesi Başkan Mustafa Kavuş öncülüğünde başlatıldı.

Kavuş Başkan, bu işe ciddi bir emek harcıyor. Meram’ın yüz yüzü gün geçtikçe değişiyor. Dönüşüm inanılmaz…

Geçen hafta başka bir şehirden misafirimiz olan ve 5 yıldır Konya’ya gelmeyen bir dostumuz Meram’daki bu değişime inanamadı.

Tam da ilçenin ruhuna uygun atılımlar yapılıyor.

Fakat…

Son olarak da Bizim Meram Köyü Dağ Evleri müjdesi verildi. Ve başvuruların ardından önceki gün kuralar çekildi.

Fakat ne hikmetse kuraların çekilmesinin hemen ardından, kendilerine villa çıkan şahıslar, bir bir ilan sitelerine villalarını eklemeye başladı.

Benim gördüğüm sadece bir ilan sitesinde ve sosyal medyadaki satış alanlarında şu an 20 villa hissesi 70-80 bin lira civarında satışta… Bu sadece bir kısmı… Öncesinde de benzeri ilanlara şahit olmuştuk…

Bu yüzden bu tarz fırsat kollayan kişilere dikkat edilmesi ve takibinde olunması gerektiğini kanaatindeyim…

Bilmem doğru mu düşünüyorum…

*****

BİR KÖYDE, BİR VELİ TOPLANTISINDA

Geçtiğimiz haftalarda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’le bir röportaj gerçekleştirmiştik.

Kendisi daha önce de Konya’da görev yapmış şehri bilen bir isim… Bu yüzden şehir adına neler yapılması gerektiğini de az çok planladığını hissetmiştik.

Röportajdan sonra Murat Bey’in söylemlerinin eyleme dönüşme aşamasını takip etmek için ara ara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sayfasını ziyaret ediyorum.

Müdür Bey ciddi anlamda bir mesai harcıyor.

Bir gün bir köy okulunda incelemelerde bulunurken, bir gün bir okulda veli toplantısına katılabiliyor. Genellikle okullarda resmi ve ciddi ziyaretler yapmak yerine öğrencilerle iç içe olup okuldaki meseleleri onların ağzından dinlemeyi tercih ediyor.

Aslında Konya’da genelde yanlış yapılan işler daha çok gündeme gelir ve köşe yazılarına taşınır. Bence ara ara böyle güzellikler de görülebilmeli…

Tebrikler Müdür Bey’e…

*****

MHP KONYA’DAN BİR REKOR İSTİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Konya’ya gelmesine sayılı gün kala partinin Konya milletvekilleri ve beraberindeki heyet bir basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bizde gazete olarak programa elbette ki katılım gösterdik.

Bütün soruları gayet açık bir şekilde cevaplayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, hem seçimlere hem de mitinge çok iyi şekilde hazırlandıklarının sinyalini de vermiş oldu.

Yanlış hatırlamıyorsam Devlet Bey en son 2018 yılında Konya’ya gelmişti. O yüzden partinin Konya ayağı için bu geliş epey bir heyecan verici…

Konya’dan rekor bir katılım bekliyorlar.

Şahsi kanaatim Konyalılar bu mitinge yoğun ilgi gösterecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Gülşen Çopur Arşivi