Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Prof.Dr. Mustafa Topkafa

Canımız Sağolsun

Bu hafta ligde lider olan temsilcimiz deplasmanda İstanbul temsilcisine 2-1 mağlup olarak sahadan ayrıldı.

Maç öncesinde kalesinde gol görmemiş takımımız daha maçın ilk dakikasında şok bir gol yiyerek maça 1-0 geride başladı. Bu beklenmedik golün sarsıntısını çok kısa sürede atlatarak maçın hakimi olduk ve 15. dakikada beraberlik golünü attık. Endri yine jeneriklik bir gole imza attı. Hem yediğimiz hem de attığımız gollerin sonrasında ilk yarıyı takımımız; lidere yakışır, ne oynadığını bilen, rakibine bir an olsun pozisyon vermeden iki tanesi direkten dönen iki tanesi rakip kalecinin kurtarışları ile net dört pozisyona girerek tamamladı. İlk yarı; hem kaçan dört net gol pozisyonu hem de Endri`nin sakatlanarak oyundan çıkması bizim için tam kısmetsizlikler yarısı oldu desek yanlış olmaz. İstanbul temsilcisi neye uğradığını anlayamadan ilk yarıyı tamamladı.

Bu kadar muazzam bir ilk yarı geçiren temsilcimiz ikinci yarı ilk yarıya nazaran kötü bir 45 dakika oynadı diyebiliriz. Özellikle ilk yarıda da iyi olmayan sol kanat oyuncularımız bu yarıda da çok hata yaptılar. Bir de Endri yerine giren Cebrail`in etkisiz oyunu bizim atak organizasyonlarında yetersiz kalmamıza ve pozisyonlara giremememize neden oldu. İkinci yarı atak organizasyonlarımız çok cılız ve yetersizdi. Hızlı çıkmakta ve pas yapmakta yetersiz kaldık. Hızlı pas alış verişi olmayınca rakip çabuk defansa geldi ve bizim de sağdan sola, soldan sağa 2. bölge paslaşmalarımızla oyun sürdü.

İlhan Hoca ikinci yarı oyuncu değiştirmekte sabırlı davranınca rakip 1. bölgemize oyunu yıktı ve sürekli atak organizasyonları yapmaya başladı. İlhan Hocanın oyuncu değişikliğini yaptığı 80. dakikanın hemen arkasından golü de yedik.  Sonrasında biz reaksiyon göstermek istedikçe rakip oyunu soğutmaya çalıştı ve oyuncularımızı gerdi. Bu gerginliğin yansıması da kalecimizin kırmızı kart görmesi oldu. Sonrasında oyunu istediğimiz gibi yönlendiremeyerek sahadan mağlup ayrıldık.

Konyaspor bir gün gol de yiyecekti mağlup da olacaktı. O bugüne nasipmiş. Hayırlısı olsun demek lazım. Takımımız muazzam bir oyun planı ve coşkusuna sahip. Galip geldiğimiz günler olduğu gibi mağlup ve berabere kalacağımız günler de olacak ama biz TAKIMIMIZDAN RAZIYIZ. Mücadelelerine sonsuz saygımız ve desteğimiz var. Bu oyun sürdüğü sürece biz kolay kolay puan kaybetmeyiz. Bu oyun, arkadaşlık ve uyum ile lige üst sırlarda yer alırız. Bundan sonraki süreçte stadımızı doldurmak ve bu yiğitlere destek olmak zorundayız. İlk iç saha maçımızı ve bu yiğitleri canlı canlı izlemeyi dört gözle bekliyoruz.

Saygı ve Selamlarımla...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof.Dr. Mustafa Topkafa Arşivi