Yaşamak Güzel Şey

Yaşamak Güzel Şey

Merhabalar kıymetli okurlar,

Bir hayat yolculuğunun içerisindeyiz. Bir şekilde de yaşamaya ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. Hayatımızdan ne kadar memnunuz. Ne zaman kendinizi mutlu ve huzurlu hissedecek bir se yaptınız? Bunu hatırlıyor musunuz?

Türkiye'deki ekonomik şartlar ne yazık ki insanın kendisini mutlu edecek bir yapıda değil. Eğer ki kazandığınız ücret çok yüksek durumda değilse kendinize ayıracak bir miktar kalmıyor.

Hayat, kira, faturalar ve mutfak alışverisi ücretleri arasında gidip geliyor. Bunca gider arasında da kendinize bir miktar para ayırıp aktivite yapmanız da zor oluyor.

Peki bu hayattan nasıl zevk alacağız. Böyle bir durum mümkün mü? Bence mümkün.

Hayat içinde barındığı tüm zorluklara rağmen yaşamaya değer.

Mutlaka bizler için bi çıkış noktası olacaktır. Böyle zamanlarda, kendinizi yanlız hissettiğiniz zamanlarda Allah'a biraz daha yakınlaşmanızı isterim.

Dua etmek ve bu kaainat içinde sizin sorun ve sıkıntılarınıza cevap verecek, bunlara karşı bir yol gösterecek olan yüce yaradandır.

Ben bu dünyada ne zaman bir kula kendimi anlattım, bir kuldan yardım istedim hep yüzüstü kaldım ancak ne zaman ki derdimi sıkıntımı yüce Allah'a anlattım, ondan istedim bu karşılıksız kalmadı.

Yaşamak çok güzel değerli okurlar. Sizleri bu hayatta alıkoyacak şeylerden uzaklaşın ve güzellige-iyiliğe doğru ilerleyin.

Unutmayın ki bu güzellik ve iyilik sizlere çok iyi gelecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Şule GÜMRAH Arşivi