1922 Konyaspor, sezona İzmir'de nokta koyacak

1922 Konyaspor, sezona İzmir'de nokta koyacak
 Muhabir
Geçen hafta oynadığı karşılaşmanın ardından ligde kalmayı garantileyen 1922 Konyaspor, bugün Bornova karşısında prestij mücadelesine çıkacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 2023-2024 sezonu bugün tamamlanacak. 3. Grup’ta ligde kalmayı başaran Karatay Termal 1922 Konyaspor, Bornova 1877 ile karşı karşıya gelecek. Pilot takım, Bornova maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. 28 puanla 11. sırada yer alan 1922 Konyaspor, sezonu puan ya da puanlarla tamamlamayı amaçlıyor. Play-off oynayacak Bornova ise 47 puanla 4. sırada bulunuyor. Bugün saat 15.00'te oynanacak maçı Balıkesir bölgesi hakemi Muhammed Taha Onat düdük çalacak.

Gençler forma giyecek

Konyaspor’da bugün oynanacak karşılaşmada Mert Can Salık, Yaşar Kavas, İsmail Bozkurt, Veysi Karaduman, Ali Özdemir, Çağdaş Şendur, Alperen Özdemir, Hasana Hüseyin Öztürk gibi ilk 11’de çok fazla şans bulamayan oyuncuların oynaması bekleniyor. Gelecek sezonun planlamasına da bir yandan başlayan 1922 Konyaspor, takımda tutmak istediği oyuncular ile görüşmelerine de başladı. Yavru Kartal, gelecek sezon play-off’ta mücadele edecek bir takım yaratmak istiyor.

Oyuncular izlenecek

Bugün oynanacak karşılaşmanın ardından 1922 Konyaspor ara vermeyecek. 2.Lig ve 3.Ligde oynanacak play-off maçlarını takip edecek olan teknik ekip ve yönetim kurulu gelecek için oyuncu izleme ve transfer görüşmelerine bir an önce başlanacak. Yavru Kartal, play-off maçlarının tamamlanmasının ardından düğmeye basacak ve yeni sezon kadrosunu oluşturacak.