Konyaspor'un eski kalecisi milli takıma veda etti

Konyaspor'un eski kalecisi milli takıma veda etti
 Muhabir
Konyaspor'un eski kalecisi İbrahim Sehic, Bosna Hersek Milli Takımından emekli olduğunu açıkladı.

Konyaspor'un eski kalecisi İbrahim Sehic, Bosna Hersek Milli Takımından emekli olduğunu açıkladı.

55 kez Bosna Hersek A Milli Takım ve 11 kez de Bosna Hersek U21 Milli Takım forması giyen Sehic, 66 maçın 20 tanesinde kalesini gole kapatmayı başarmıştı.

Sehic sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Günlerdir ne söylesem, nasıl başlasam diye düşünüyorum. Favori formamın ilk çağrısının üzerinden 14 yıl geçti. Babamın ülkemizi savunurken hayatını kaybettiği gibi bende kendi yolumda savundum elimden geldiğince. Bosna Hersek armasını 66 kez gururla giydim. Bu yolda beni takip eden aileme, arkadaşlarıma, antrenörlerime ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Beni iyi insan yaptınız. En büyük teşekkürü elbette Bosna Hersek Milli Takımının taraftarları hak ediyor. Sizler bu milli takımın kalbisiniz her şey için teşekkürler. En güzel anıları, en büyük sevinçleri ve hüzünleri beni göklere çıkaran başarıyı ve bedenimin her hücresinde hissettiğim yenilgiyi yaşadım. Svjetako'ya giderek Milletler Ligi B Grubunda iki kez birinci olan Kira Kupasını kazandım. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonalarında puanlar kaptık, birçok unutulmaz galibiyet elde ettik ve maçlar kazandık. Bosna Hersek'i güvende tutun, bugünden itibaren en büyük hayranı benim" dedi.

Süper Lig'e yeniden dönecek

Sehic, sezonun başlamasına sayılı günler kala Konyaspor’a bonservis geliri kazandırarak Al-Khaleej takımına transfer olmuştu. Konyaspor yönetimi, bu transferden 700 bin Euro gelir elde edildiğini açıklamıştı.

Arap ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek 35 yaşındaki Boşnak eldiven, yeniden Süper Lig’e dönmeye hazırlanıyor. Sehic'in Süper Lig'e yeni yükselen Eyüpspor ile sözleşme imzalaması gündemde.

Sehic, Konyaspor formasını2020-2023 yılları arasında giymiş ve 99 maça çıkmıştı.