Niyaz Usta İlkokulunda İki Etkinlik Bir Arada

Niyaz Usta İlkokulunda İki Etkinlik Bir Arada
Meram Niyaz Usta İlkokulunda iki etkinlik birlikte gerçekleştirildi.

Meram Niyaz Usta İlkokulu'nda iki etkinlik birlikte gerçekleştirildi. Okul Müdürü Numan Saraç’ın desteği İngilizce öğretmeni Sevtap Er’in önderliğinde okul öğrencileri yıl boyunca ele alınan 20 ünitedeki konuları, 153 üç boyutlu çalışmalardan oluşan projelerini İngilizce Festivali düzenleyerek, okul öğrencilerinin çaldığı klasik müzik piyano eşliğinde sergilediler.

Okulda aynı gün “Okulumda KAN’panya Var” Projesi kapsamında gönüllü ve düzenli kan bağışının önemi konusunda başta öğrenciler olmak üzere; okul idarecileri, öğretmenleri ve personellerinin kan bağışının önemi konusunda sahip oldukları bilgiyi güçlendirmek ve kan bağışında bulunmalarını sağlamak amaçlandı.

Proje kapsamında Meram Niyaz Usta İlkokulu’nda bir kan bağışı kampanyası düzenlendi. Memur Sen ve Eğitim Birsen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer , Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Aynur Türkoğlu ve Mahmut Zengin, Meram İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Koca ve Şube Müdürü Ayşe Kalay, Konya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent’in katılımlarıyla onurlandırdığı etkinlik kapsamında toplam 120 ünite kan bağışı alındı. Böylece 2017 yılından bu yana Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile alınan kan bağışı sayısı 2100 üniteye yükseldi.