Konyalıların Vazgeçemediği O Araba Markasının Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Konyalıların Vazgeçemediği O Araba Markasının Fiyatı Dudak Uçuklattı!
 Muhabir
Geçtiğimiz yıllarda en ucuz araba olarak satışa sunulan o araba markasının internet sitesindeki ilan fiyatları görenleri şok etti. Peki o araba markası hangi, fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Yeni bir araba sahibi olmak isteyenler internet sitelerindeki ilanları her gün incelemeye devam ediyor. ‘Ayağımızı yerden kessin’ diyen yüzlerce vatandaş en ucuz fiyatlı arabalara yöneldi. Geçtiğimiz yıllarda uygun fiyatlı olarak bilinen o araba markası artık o kadar da ucuz değil.

1977 yılında üretimine başlanan Tofaş Şahin otomobilleri günümüzde bile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. En çok tercih edilen ilan sitesinde Konya’da satışa sunulan Tofaş Şahin modellerinin fiyatları ne kadar?

1997 model sahibinden satılık ikinci el Tofaş Şahin fiyatı 422.500 TL’den en pahalı Tofaş Şahin olarak ilan sitesinde yerini aldı. Konya’da satılan en pahalı Tofaş Şahin marka araçlarda ikinci sırada yer alan 1998 model Tofaş Şahin aralarında 57.500 TL fiyat farkı var.

1998 model sahibinden satılık ikinci el Tofaş Şahin fiyatı 365.000 TL’lik fiyatıyla ikinci sırada yerini aldı. Üçüncü sırada yerini alan 1995 model Tofaş Şahin aralarında 5.000 TL fiyat farkı var.

1995 model sahibinden satılık ikinci el Tofaş Şahin 360.000 TL’lik fiyatıyla Konya’da satılan en pahalı Tofaş Şahin marka araçlar sıralamasında üçüncü sırada yerini alıyor.