Konyalı Eczacılardan çifte kutlama

Konyalı Eczacılardan çifte kutlama
Konya Eczacılar Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel “14 Mayıs Eczacılar Günü” ve "Anneler Günü " kahvaltı etkinliğinde üyeler ve aileler bir araya geldi.

Konya Eczacılar Odası tarafından Bayır Otelde gerçekleştirilen Geleneksel 14 Mayıs Eczacılar Günü” ve "Anneler günü "etkinliğine Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bağcı Bek Konya Yöneticileri, Konya Eczacı Odasında daha önce Başkan olarak görev yapan yöneticiler, STK Temsilcileri ile Konya Eczacılar Odasına üye eczacılar ve aileleri katıldı.

Her zaman yanlarında olduğumuzu gösterme günüdür

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla bu yıl ki 14 Mayıs Eczacılık günü ve Anneler günü etkinlikleri bir hafta önce gerçekleştirdiklerini vurgulayan Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Ahmet Hakan Koru "Toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakârlıkları ile bir arada tutan, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bugün; onlara vazgeçilmez varlığımız olduklarını göstermek için bir fırsat, affediciliğin ve fedakârlığın pınarı annelerimizin yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olduğumuzu gösterme günüdür" dedi.

Plaketler verildi

Başkan Koru sözlerine söyle devam etti. "Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, üstlenmiş olduğu bu göreve tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygularını taşırlar. Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca Bu anlamlı güne katkıda bulunan “BEK’ e teşekkür ediyorum” açıklamalarını yaptı. Protokol konuşmasının ardından Eczacılık mesleğinde 50.40. ve 25. Nci yılını dolduran Eczacılara Konya Eczacı Odası tarafından plaket takdim edildi.