KONYAGİAD Kadın Üyeleri Bir Arada!

KONYAGİAD Kadın Üyeleri Bir Arada!
 İnternet Editörü
Konya Genç İş İnsanları Derneği olarak, KONYAGİAD kadın üyeleri ve yönetici eşlerinin katılımı ile birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Bayır Diamond Hotel & Convention Center'deki etkinliğe Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un eşi Gül Karabulut, yönetim kurulu yönetici eşleri ve kadın üyeler katılım sağladı. Kaynaşma ve kadının iş dünyasındaki yeri adına yapılan toplantıda yeni dönem çalışmaları da konuşuldu.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Konya Genç İş İnsanları Derneği'ni (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz'ın eşi Gülay Korkmaz, “Konya Genç İş İnsanları Derneği olarak, şehrimizin genç ve dinamik iş insanlarını bir araya getirmek, iş birliğini geliştirmek ve Konya ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Bu kapsamda, kadın üyelerini ve yönetici eşlerini de derneğimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz.

Derneğimizin kadın üyeleri ve yönetici eşleri, hem iş hayatlarında hem de sosyal hayatta önemli başarılara imza atıyor. Siz değerli hanımefendiler, aileniz ve iş hayatınız arasında başarılı bir denge kurarak, hem örnek birer rol model hem de Konya'mızın gururu oluyorsunuz. Biliyoruz ki, iş dünyasında kadınların varlığı, hem işletmelerin hem de toplumun gelişimi için büyük önem taşıyor.

Kadınların işgücüne katılımı arttıkça, işletmeler daha yaratıcı, verimli ve rekabetçi hale geliyor. Ayrıca, kadınların iş hayatındaki varlığı, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına da katkı sağlıyor. Bu kahvaltı programının da, sizlerle bir araya gelerek tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak ve kadınlarımızın iş dünyasındaki rolünü güçlendirmek için bir fırsat olmasını diliyorum” diye konuştu. •Banu Çiçekçi

Kaynak:Konya'nın Sesi