Konya’da Kuaför ve Berberlere Özel Program!

Konya’da Kuaför ve Berberlere Özel Program!
 Muhabir
Konya’da Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği konferans salonunda gerçekleşen kuaför eğitim programına Konya Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Veli Baranok ve çok sayıda kuaför ve berber katıldı. Şehir dışından ve yurt dışından...

Konya’da Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği konferans salonunda gerçekleşen eğitime Konya Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Veli Baranok ve birçok sayıda kuaför ve berber katıldı. Şehir dışından eve yurt dışından gelen eğitmenlerle yapılan eğitim programı Konyalı berber ve kuaförlerden yoğun ilgi gördü.

Konya’da 36 yıldır erkek berberliği yapan Konya Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Veli Baranok, “Şu an burada Mercan Kozmetik ve Konya Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası desteği ile meslektaşlarımıza eğitim veriyoruz. Burada farklı farklı birçok eğitimimiz bulunuyor. Bunlar renklendirme, keratin, mikro kaynak, makyaj, türban ve topuz eğitimleri bulunuyor. Meslektaşlarımıza yeni trenleri anlatarak yeni bilgileri paylaşıyoruz. Eksik olduğu konularda teknik bilgiler veriliyor” dedi.

Konya’da 20 yıldır kadın kuaförlüğü yapan Işıltı Bayan Kuaförü sahibi Hediye Karapınar, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği konferans salonunda Mercan Kozmetik, Konya Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve hazırladığı kuaför eğitimi programı düzenlendi. İstanbul’dan, Ankara’dan, Kahramanmaraş’tan, Konya’dan ve İran’dan gelen eğitimcilerle meslektaşlarımıza eğitimler veriliyor. Burada temel amacımız diğer şehir ve ülkelerdeki kuaför bilgilerini burada meslektaşlarımız ile paylaşıyoruz. Eğitimcilerin verdiği eğitimlerde buraya gelen meslektaşlarımız sormak istediklerini, bilmediklerini soru cevap şeklinde eğitimcilere sorarak kalite bir vakit geçirmesini hem de eksik bilgilerini tamamlamasını hedefliyoruz. Eğitmenlerin hepsinin kendine özel mankeni var ve manken üzerinde anlattıkları bilgileri uygulayarak bilgilerin daha kalıcı olmasını sağlıyorlar” şeklinde konuştu.