Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'ya geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'ya geliyor!
Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya programı netleşti.

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya programı netleşti. Erdoğan, 2 Mayıs’ta büyük Konya mitinginde Konyalılar ile buluşacak.

2 Mayıs Salı günü Konya’da olacak

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin her yerinde vatandaş ile buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya programı netleşti. Konya’nın Sesi’ne konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2 Mayıs’ta Konya’da miting yapacağını ifade etti.

“Çalışmalarımız sürüyor”

Seçim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı; “Bir yandan belediyelerimizin bitirdiği eserlerin açılışları da gerçekleşiyor. Tüm kademelerimiz, ana, kadın gençlik teşkilat boyutunda çalışmalarına devam ediyor. Seçim kurullarındaki çalışmalarımızı da tamamladık. Seçime hazır vaziyetteyiz. Tüm hemşerilerimizin hem Cumhurbaşkanımıza olan desteği arttırmak hem de milletvekili sayımızı arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“Çok net biçimde mesaj vereceğiz”

Seçim dönemlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya programları her zaman çok net bir mesaj niteliği taşır diyen Başkan Angı; “14 Mayıs’ta sandıktan Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkacağı mesajını 2 Mayıs’ta Konya’dan çok net biçimde tüm Türkiye’ye vereceğiz. Teşkilatlar olarak hazırlıklarımıza başladık. Cumhurbaşkanımızı havaalanında karşılayıp, şehirdeki programlarını en kapsamlı şekilde gerçekleştirerek programı tamamlayıp uğurlayacağız. Bu coşkulu gün için en şekilde hazırlanacağız. Konyalılar Cumhurbaşkanımızı özlediler. Cumhurbaşkanımız ’da Konya’yı özledi. En son 26 Kasım’da misafir etmiştik. Konya’da çok güzel ve çok özel bir gün olacak” ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi