Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya: 'İstihdam sayımızı 2000 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz!'

Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya: 'İstihdam sayımızı 2000 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz!'
Konya Çelikkayalar AVM 2023 Yılı Vizyon Lansmanı Grand Milenyum Otel’de gerçekleştirildi. Çelikkayalar personellerine ve şube müdürlerine başarılarından dolayı hediye takdiminde bulunuldu.

Konya Çelikkayalar AVM 2023 Yılı Vizyon Lansman toplantısında açılış konuşmasını yapan Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, “Şirket olarak ülkemize ciddi bir istihdam da sağlıyoruz. 2023 yılı içerisinde taşeron firmalarımız ve yeni yapacağımız yatırımlarla istihdam sayımızı 2000 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz”

TÜRKİYE’DE İLK ÇELİKKAYALARDAN!

Çelikkayalar’ın kuruluşundan bu yana değerlendirmelerde bulunan Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, “Çelikkayalar ailesi 1600 kişilik bir ailedir. Türkiye’de bakıldığı zaman bizim gibi firmalar azalmaya başlarken bizler büyümeye devam etmekteyiz. Bizler bu şehrin markasıyız sloganımız ile birlikte çıktığımız bu yolda Konya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Şu anda Çelikkayalar genel merkezimizde de 30.000m2 kapalı alanımız ve 80 araçlık filomuzla marketlerimize en modern şekilde dağıtım yapıyoruz. Akdeniz Bölgesi'nde bulunan Alanya ve Serik'teki depolarımızda sebze meyvelerin en iyilerini toparlayıp marketlerimizdeki reyonlarımızda vatandaşlarımız için satışa sunuyoruz. Tüm bunların yanında Türkiye'de ilk olan bir uygulamayı da devreye soktuk www.çelikkayalaronline.com.tr sitemizde vatandaşlarımıza online alışveriş imkanı sağlıyoruz. Uygulamaya başladığımız ilk günden bu yana vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi ve şu an da 400.000 müşterimiz bu uygulamamızı aktif şekilde kullanıyor. Çelikkayalar’ın kuruluşundan bu yana bir başarı hikâyesi söz konusudur. Şu anda bir dinlenme tesisimiz bir ay içeresinde bitmek üzere. Petrol, market, restoran ve son olarak dinlenme tesisi açacağız. 2023’de bizler hizmet sektöründe sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bugün personel sayımız bin altı yüz fakat bunu 2023’de iki bine çıkarmayı planlıyoruz. 2023 yılında dört Çelikkayalar şubesi ve bir dinlenme tesisi kazandıracağız. Küçük marketlerin çoğaldığı bölgede hem rekabet ediyor hem de uygun fiyata müşterilerimize satış yapıyor ve mücadele ediyoruz. Perakende sektöründe lider olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, online alışveriş için taze ürün gruplarımızı 40 araç ve 70 personel ile en geç 30 dakika da sipariş verilen adrese teslim ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

EMİN ADIMLARLA ÇELİKKAYALAR

Yatırımlarının sadece market sektörü üzerinden olmadığının altını çizen Kaya, “Biz bu günlere siz değerli hemşerilerimizle geldik ve inşallah bu başarımızı sizinle daha da ileriye taşıyacağız. Çelikkayalar ailesi olarak yatırımlarımızı sadece perakende sektöründe değil, farklı sektörlerde de devam ettiriyoruz. Şu anda 2 tane petrol istasyonu 1 tane dinlenme tesisinin yanında GES sistemleriyle de yatırımlarımız devam ediyor. 2023 yılı yatırım projelerimiz arasında bulunan 4 mağaza ve 1 petrol dinlenme tesisinin inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşallah 2023 yılı sonuna kadar bu projelerimizi de Konya'ya kazandıracak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca şirket olarak ülkemize ciddi bir istihdam da sağlıyoruz. 2023 yılı içerisinde taşeron firmalarımız ve yeni yapacağımız yatırımlarla istihdam sayımızı 2000 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. İdari müdürlerimizle 33 şubemizde Konyalı hemşehrilerimize perakende sektöründe en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bu zamana kadar birçok firma geldi geçti. Ama bizler emin ve sağlam adımlarla yola devam etmekteyiz. 2022 yılında Çelikkayalar olarak başarılı bir yıl geçirdik. 2023 yılı içerisinde de inşallah bu başarılarımız katlanarak devam edecektir” şeklinde konuştu. •Gizem Başar