Çankaya: Alt sıralardan kopmak istiyoruz

Çankaya: Alt sıralardan kopmak istiyoruz
1922 Konyaspor, 22 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

1922 Konyaspor, 22 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Yeşil-beyazlı ekip, dün öğleden sonra teknik direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı taktik antrenmanla çalışmalarına devam etti.

“Morallerimiz yüksek”

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya, Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor maçının hedefleri açısında bir dönüm noktası olduğunu, bu hafta da kazanarak alt sıralarla bağlarını psikolojik olarak koparmak istediklerini söyledi. Takımın hedefleri anlamında Eskişehirspor ile kritik bir maça çıkacaklarını ifade eden Çağdaş Çankaya,“Karaköprü galibiyeti takımdaki moralleri oldukça yükseğe çekti. Bunu idmanlarda fark edebiliyoruz. Özgüveni yükselmiş bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. Eskişehirspor’u ligin ilk yarısında güzel bir oyunla deplasmanda yenmeyi başarmıştık. Yine sıkı bir çalışma temposu içerisindeyiz. Gerekli ön hazırlığımızı yaptık. Eskişehirspor’un eksik yanlarını biliyoruz. Taktik antrenmanlarda da bu konular üzerinde duruyoruz. Hafta sonu futbol şöleni yaşatarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Ateş hattından psikolojik olarak kurtulmak için bizim için bu maç dönüm noktası olacak. O yüzden mutlaka kazanmak istiyoruz. Biz, çalışıyoruz gençlerimizle doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızın da maçlarımıza gelerek bize itici güç olmaları için de açık çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı. SPOR SERVİSİ