Başkan Hasan Angı: İkinci Turu Cumhurbaşkanı Seçimi İle Taçlandıracağız

Başkan Hasan Angı: İkinci Turu Cumhurbaşkanı Seçimi İle Taçlandıracağız
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Cumhur İttifakının Başkan ve Milletvekilleri ile birlikte bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Başkanlığında seçim gündeminin değerlendirildiği basın toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti İl Başkanı Hasan Kılca ve Cumhur İttifakı Milletvekilleri yanı sıra çokça teşkilat mensubu katılım sağladı.

Toplantıda konuşmalarına yer veren Başkan Hasan Angı, “28 Mayıs'a adım adım ilerliyoruz. Sabahları bir araya gelip günleri değerlendiriyoruz ve saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet İttifakı olarak çalışmalarımızı aynı şekilde 28 Mayıs'a kadar devam ettireceğiz. Konya'mızın hamdolsun Cumhurbaşkanı adayımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a büyük desteğini daha yukarı çıkarmak istiyoruz. Bunun sebebi ise Türkiye'nin kazanımlarının Türkiye yüzyılı ile taclanması gerekmektedir. Hem bölgemizdeki değişimlerde Türkiye güçlü olmalı ve Türkiye'nin gücünü herkese göstermek gerekmektedir. Cumhur İttifakı büyük çoğunluğu sağlamaktadır. Henüz Cumhurbaşkanı seçilmemişken Cumhurbaşkanı yardımcı sayısı günden güne artmaktadır. Milletin önüne çıkmaya yüzü olmayan partiler bu masa sayesinde ortaya çıkmaktadır. Milletimiz 14 Mayıs akşamı gerçeği göstermiş bulundu. İnşallah pazar günü Cumhurbaşkanımızın seçilmesi ile birlikte taçlanacak 2 tur için şimdiden hayırlı olsun diliyorum. Konya topyekûn bir hayra vesile oldu. Ülkemiz bir kaos iklimine değil isteğimiz hayırlı şekilde bu yola devam etmesini talep ediyoruz" ifadelerini kullandı. •Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi