Başkan Demir'den Önemli Açıklamalar! Konyalılar Gelen O Mesajlara İtibar Etmesin...

Başkan Demir'den Önemli Açıklamalar! Konyalılar Gelen O Mesajlara İtibar Etmesin...
Son günlerde yapılan ikinci tur seçim süreci ile ilgili yapılan infial paylaşımlar Konyalıları tedirgin etti. Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, son günlerde yapılan seçim süreci ile ilgili asılsız haberler hakkında Konyalıları uyardı.

Son günlerde yapılan ikinci tur seçim süreci ile ilgili yapılan infial oluşturan paylaşımlar seçmenin aklında soru işareti oluşturdu.

Özellikle WhatsApp gruplarından gelen "İlk turda verdiğin oy hâlâ geçerli. Sandığa gitme! Kararını değiştirme!" mesajları gündem oldu.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, son günlerde yapılan seçim süreci ile ilgili asılsız haberler hakkında Konyalıları uyardı.

3c46dab6-82d5-42e7-ab5e-133c5062c8d6.jpg

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, konu ile ilgili yapılması gerekenleri bir bir açıkladı.

28 Mayıs Seçim Günü adına yapılan asılsız haberler hakkında vatandaşları uyaran Demir, "14 Mayıs Seçim Günü hangi okulda, hangi sandıkta oy kullandıysanız 28 Mayıs Günü İkinci Tur Seçimi için de aynı okul ve sandıkta oyunuzu kullanabilirsiniz.

Hiçbir değişiklik söz konusu değildir. Sosyal medyadan ve gruplardan gelen asılsız ihbarlara kesinlikle itibar etmeyiniz. 28 Mayıs Günü sandıklarınızda mutlaka oylarınızı kullanınız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi