Başkan Angı: Konya Mitingini Hazmedemeyenler Oldu!

Başkan Angı: Konya Mitingini Hazmedemeyenler Oldu!
AK Parti Konya teşkilatı ve milletvekili adayları gündemi değerlendirmek adına basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Konya teşkilatı ve milletvekili adayları gündemi değerlendirmek adına basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, "Bu işe gönül vermiş ve bu davaya gönül veren kişiler ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İki gün önce Cumhurbaşkanımızın misafir ettik. İlk günkü heyecanı miting günü bizlere yaşatan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Her dönem olduğu gibi bunu hazmedemeyenler oldu" ifadelerini kullandı.

'KONYA MİTİNGİ HAZMEDİLEMEDİ'

Konya'da düzenlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılım sağladığı mitingin hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Milletvekilleri ve adaylarımız ile 31 ilçenin tamamında programlar gerçekleştiriyoruz. Bu işe gönül vermiş ve bu davaya gönül veren kişiler ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İki gün önce Cumhurbaşkanımızın misafir ettik. İlk günkü heyecanı miting günü bizlere yaşatan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Her dönem olduğu gibi bunu hazmedemeyenler oldu. Bir taraftan cumhurbaşkanımız her gün mitingler yaparak diğer taraf bölge mitingleri ile ili götürmeye çalışıyor. Muhalefet partinin genel başkanı olduğunu ifade eden kişi Konyalı olduğunu iddia ediyor. Cesaretleri olmadıkları için kendi listeleri ile yarışa giremediler. Hayallerin ötesine geçen projelerimizle başımız dik bir şekilde ilerliyoruz. Tüm medya yönetici ve temsilcilerine teşriflerinden dolay teşekkür ederim" açıklamalarında bulundu.

'ARTIK SON DÜZLÜKTEYİZ'

Seçim öncesi ve sonrası belediye olarak çalışmalarına son sürat devam ettiklerini dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrâhim Altay, "Artık son düzlükteyiz. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Seçim öncesi yatırımlarımızı 7 nisandan 3 mayısa kadar farklı alanlarda yatırımlarımızı tanıtma fırsatı tanıttı. Konya belediyeciliği her zaman eser üreten bir belediye olarak çalışmaya devam ediyor. Devam eden yatırımlarımız var. Cephanelik ve kentsel dönüşüm ile ilgili büyük çalışmalarımız mevcut. Sosyal tesis inşaatlarımız tüm hızı ile devam etmektedir. Bir taraftan Hatay'da olan çalışmalarımız devam ediyor. Dün yaşanan su teminindeki aba hatta meydana gelen sorun bir şehrin başına gelebilecek en büyük sorunlardan biridir. Fakat şehri en az şekilde zarar ile konyalıları su ile buluşturduk. Bu bir konya başarısıdır. Bizler yoğun şekilde çalışıp hizmet üretmeye devam ediyoruz. TOGG aracımız Konya'ya geldi. İnsanın gururlanmaması elde değil. Çalışmalarımıza devam ederek Konyamıza hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. •Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi