Ardıçlı'ya Değer Katacak Proje Açıldı!

Ardıçlı'ya Değer Katacak Proje Açıldı!
 İnternet Editörü
Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete kazandırılan Ardıçlı Aile Sağlığı Merkezi ve Millet Kıraathanesi’nin açılışı geçekleştirildi.

Açılış konuşması gerçekleştiren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “2023 yılında geride bırakıp 2024 yılına girdiğimiz şu günlerde yeni yılın ülkemize milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Temel belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyken aynı zamanda eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizim alanlarında da çok önemli faaliyetleri yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.

'ARDIÇLI'YA DEĞER KATACAK BİR PROJE'

Ardıçlı Aile Sağlığı Merkezi ve Millet Kıraathanesi hakkında fiziki bilgiler veren Pekyatırmacı, “Akademi Mahallemizde bulunan ve bodrum ile zemin kat olmak üzere iki katlı olarak inşa edilen tesisimiz 2 bin 818 metrekare alana sahip. Burada vatandaşlarımız hem millet kıraathanemizde zaman geçirebilecekler ayrıca muhtarlık ofisimizde de işlerini kolaylıkla halledebilecekler. Açılışı gerçekleştirilen tesisin izin mahallemize değer katacağını ifade etmek isterim. Ben Ardıçlı Sosyal Tesismiz ve Aile Sağlığı Merkezimizin bölgemize Selçuklumuza ve Konyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak:Konya'nın Sesi