AK Parti, Konya’da ‘Yola Devam’ Dedi

AK Parti, Konya’da ‘Yola Devam’ Dedi
 Muhabir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Uğur İbrahim Altay ile yola devam dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da dahil 48 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Birçok büyükşehirde mevcut isimlerle yola devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da Uğur İbrahim Altay’ı açıkladı.

UĞUR İBRAHİM ALTAY KİMDİR?

Uğur İbrahim Altay 1974 yılında Konya’da doğdu. İnşaat mühendisi de olan Altay, birçok nitelikli projeyi hayata geçirdi.

Bir süre İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanlığı görevini yürüttü. 29 Mart 2009 seçimlerinde Selçuklu Belediye Başkanı olarak seçilen Altay, 30 Mart 2014’te ise Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçildi.

Altay, 3 Mayıs 2018 yılında Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. 31 Mart 2019 seçimlerinde de Konyalılar tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeniden seçildi.

Uğur İbrahim Altay’ın belediye başkanlığı görevinin yanı sıra Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı görevi de devam ediyor.

HAZIRIZ KARARLIYIZ

Adaylığı hakkında açıklama yapan Başkan Altay, “31 Mart Yerel Seçimleri için Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeniden aday olarak şahsımı layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a , AK Parti Teşkilatımıza ve Cumhur İttifakımıza teşekkür ediyorum. Sevdamız, yarimiz, memleketimiz Konya’mıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. •Büşra Gültaş