AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: Girmedikleri Kılık Kalmadı!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: Girmedikleri Kılık Kalmadı!
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gündeme ilişkin seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gündeme ilişkin seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi.

Seçim sonuçları sonrasında konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "28 Mayıs sonrası milletimizin tercihi ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Bu süreç kolay olmadı. Yoğun bir tempolu çalışma dönemi olması ile ortadadır. Milletin önüne çıkmakta cesaretleri olmayanlar listeleri ile görünüyor. Milletimiz bunun farkındaydı girmedikleri kılık kalmadı" ifadelerini kullandı.

'GİRMEDİKLERİ KILIK KALMADI!'

Millet İttifakı'nın girmedikleri kılık kalmadklarını ifade eden Angı, "28 Mayıs sonrası milletimizin tercihi ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçlara baktığımız zaman Sayın cumhurbaşkanımız yola devam ediyor. Aziz milletimiz yola doğru adam ile devam etmeye karar verdi. Bu ülkeye dostça yaklaşmayanlarda tarafını değiştiriyor. Bu süreç kolay olmadı. Yoğun bir tempolu çalışma dönemi olması ile ortadadır. Milletin önüne çıkmakta cesaretleri olmayanlar listeleri ile görünüyor. Milletimiz bunun farkındaydı girmedikleri kılık kalmadı. Bu milletin aklı ile alay etmeye çalıştılar. Bu ülkenin geçmişte neler yaşadığını ve kaygılarını biz biliyoruz. 14 Mayıs bunun netleştiği bir dönemdi. Meclisteki anayasa değişikliği ile bu gösterilmiş oldu. Toplam milletvekili rakamlarına bakıldığı zaman bu da gözler önüne seriyor. Teşkilatımız ile tam kadro olarak çalışmalarımızı yürüttük. Ben diğer yanımızda olan partilerimize de teşekkür ediyorum. Uyum için bir süreç yönetildi. Diğer taraftan aday adaylarımız ve netleşen adaylarımız ile önde ve sonda olunmasına bakmadan ülke adına canla başla çalıştılar" dedi. •Gizem Başar