Afet Bölgelerine Gidecek Konyalılar Dikkat! Meteoroloji Uyardı...

Afet Bölgelerine Gidecek Konyalılar Dikkat! Meteoroloji Uyardı...
Konya'da etkili olan kar yağışı pazar gününden bu yana şehirler arası yollarda kapalılık meydana getirdi. Araçlar kara saplandı. Deprem nedeniyle zor anlar yaşanırken, kar ve buzlanmanın yerini yoğun sisin alacağı bildirildi. Meteoroloji Konya...

Konya'da etkili olan kar yağışı pazar gününden bu yana şehirler arası yollarda kapalılık meydana getirdi. Araçlar kara saplandı. Deprem nedeniyle zor anlar yaşanırken, kar ve buzlanmanın yerini yoğun sisin alacağı bildirildi. Meteoroloji Konya için yoğun sis uyarısı yaptı.

Konya ve bölgesine 8. Bölge Müdürlüğü’nden yeni bir uyarı geldi. 5 gün boyunca Konya’da yoğun sis şehri etkisi altına alacak.

Valilik uyarı açıklaması ise şöyle:

"Yurdumuz üzerinde etkili olan kuvvetli yüksek basınç merkezinin etkisiyle önümüzdeki 5 gün (Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri) boyunca bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) gece ve sabah saatlerinde yoğun olmak üzere yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."