WhatsApp'a HD fotoğraf gönderme özelliği mi geldi? Nasıl kullanılacak?

WhatsApp'a HD fotoğraf gönderme özelliği mi geldi? Nasıl kullanılacak?
Whatsapp’ta uzun zamandır kullanıcıların en çok şikayet ettiği konu fotoğrafların yüklenirken çözünürlüğünün düşmesiydi.Peki,WhatsApp'a HD fotoğraf gönderme özelliği geldi mi?WhatsApp'tan HD, yüksek kalitede fotoğraf nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde

Whatsapp’ta uzun zamandır kullanıcıların en çok şikayet ettiği konu fotoğrafların yüklenirken çözünürlüğünün düşmesiydi.

Peki, WhatsApp'a HD fotoğraf gönderme özelliği geldi mi? WhatsApp'tan HD, yüksek kalitede fotoğraf nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde…

Dünyada en çok kullanılan ve popüler olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp her geçen gün kendisini yenilemeye devam ediyor.

Özellikle kullanıcıların uzun zamandır şikayetçi oldukları konu fotoğrafların yüklenirken çözünürlüğünün düşmesiydi.

Whatsapp 2023’ün başlarında yenilikleriyle bu duruma da çözüm getirdi.

WhatsApp'ın 23.4.0.70 kodlu iOS beta sürümünde, uygulamaya HD fotoğraf gönderme seçeneği geleceği ortaya çıktı.

Şimdiyse bu özellik, WhatsApp'ın iOS (23.11.0.76) ve Android (2.23.12.13) beta sürümlerini kullanan tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebiliyor.

Whatsapp’ın test aşamasında olan bu özelliği ile artık eskisi gibi fotoğraflar sıkıştırılıp çözünürlüğü düşmeyecek. Kullanıcılar, HD fotoğraf seçeneği ile ileri seviyede kalite kaybı yaşamadan fotoğraf gönderebilecekler.

Kaynak:Konya'nın Sesi