Dyson, büyük evler için tasarladığı En Sessiz ve En Güçlü Hava Temizleyicisini Tanıttı!

Dyson, büyük evler için tasarladığı En Sessiz ve En Güçlü Hava Temizleyicisini Tanıttı!
Dyson, müşterilerini dinledi ve popüler ürününü yeni versiyonunu tanıttı. Dyson Purifier Big+Quiet hava temizleyicisi artık daha büyük ve daha etkili bir arıtma sağlıyor.

Dyson, İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinlikte en sessiz ve en güçlü hava temizleyicisinin Türkiye tanıtımını yaptı.

Özellikle temizlik eşyalarında dünya çapında ve ülkemizde büyük popülerliğe sahip olan Dyson, yeni hava temizleyici cihazını Türkiye’de tanıttı. Dyson’ın yeni hava temizleyicisi, artık yepyeni bir tasarımı da beraberinde getiriyor.

Bugüne hava temizleyicilerinde kadar içi boş ve estetik bir yapı sunan Dyson, artık silindir bir tabana ve yarım elips şeklinde başlığa geçiş yapacak.

d-1.jpg

DYSON PURİFİER BİG+QUİET ÖZELLİKLERİ

2015 yılında piyasaya sürüldüğünden beri hava temizleyiciler Dyson'ın en popüler ürünlerinden biri olmuştur ancak müşteriler tarafından uzunca bir süredir istenen tek bir şey vardı: Daha büyük bir boyut. Görünüşe göre İngiliz teknoloji firması bu isteklere kulak vererek yeni akıllı hava temizleyicisi Dyson Purifier Big+Quiet modelini tanıttı.

d-2.jpg

Dyson Purifier Big+Quiet, açıkçası son zamanlarda isimlendirmesini en doğru şekilde hak eden ürün olabilir. Daha büyük bir hava temizleyicinin normal şartlarda daha fazla gürültü üretmesi beklenebilir ancak Dyson, Big+Quiet modelinde tam olarak bu ikisini birleştiriyor: Büyük ve sessiz. Dyson'ın Singapur'daki Future of Clean etkinliğinde tanıtılan hava temizleyici, daha büyük evler ve ofis alanları için tasarlanırken aynı zamanda son derece de sessiz olacak şekilde dizayn edilmiş. Dyson’a göre Purifier Big+Quiet kullanımdayken 56dB'lik bir ses üretiyor ki bu oldukça düşük bir ses seviyesi.

d-3.jpg

Cihaz, havadaki katı hal formaldehit, sıcaklık, nem, gaz ve parçacıklar dahil olmak üzere birçok kirleticiyi algılıyor, MyDyson mobil uygulaması ve LED ekranı üzerinde gerçek zamanlı verileri de sunuyor.

Şirketin verilerine göre havadaki virüs ve parçacıkların %99,95’i hava temizleyici sayesinde ortadan kalkıyor. Bu başarının ardında 21 metre ebata sahip bir HEPA filtresi ve karbon filtresi yatıyor. Üstelik HEPA filtresi, 7/24 saat kullanımda 2,5 yıl kullanım ömrü vadediyor.

Yeni Dyson hava temizleyicinin ev tipi olan modeli, profesyonel modelden farklı olarak çok daha fazla kişisel ayara sahip olacak.

Ürünün Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Yurt dışında ise 900 dolardan satılıyor.