Süper Lig’de 35.hafta başlıyor

Süper Lig’de 35.hafta başlıyor
 Muhabir
Trendyol Süper Lig'in 35. haftası, bugün oynanacak 2 müsabakayla start alacak.

Süper Lig'de bugün saat 20’de iki karşılaşma oynanacak. Başkent ekibi MKE Ankaragücü Eryaman Stadyumunda Alanyaspor’u konuk edecek. Diğer karşılaşma ise İstanbul’da oynanacak. Avrupa kuplarına katılmak için mücadele eden Beşiktaş ile Çaykur Rizespor kozlarını Tüpraş Stadyumunda paylaşacak.

Karadeniz derbisine sahne olacak

Yarın ise Süper Lig’de üç karşılaşma oynanacak. Ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor saat 16’da evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Saat 19’da ise iki karşılaşma var. Kayserispor evinde Karagümrük’ü konuk ederken Karadeniz derbisinde Samsunspor sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak.

Cumartesi yoğun tempo

5 Mayıs Pazar günü ise kritik maçlar oynanacak. Saat 16’da Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden Başakşehir ile Kasımpaşa kozlarını Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda paylaşacak. Akşam seansında ise lider Galatasaray evinde Sivasspor’u konuk ederken, küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Gaziantep evinde Hatayspor’u ağırlayacak.

Pazartesi iki maç var

Süper Lig’de 35.hafta 6 Mayıs Pazartesi son bulacak. Temsilcimiz Konyaspor, evinde Fenerbahçe’yi konuk ederken Pendikspor ise deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. İki karşılaşmada saat 20’de başlayacak.