Canan Karatay Açıkladı! İşaret Ettiği Besin Radyasyona Savaş Açıyor!

Canan Karatay Açıkladı! İşaret Ettiği Besin Radyasyona Savaş Açıyor!
Sağlık ve beslenme konusunda tartışmalı çıkışlarıyla gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, radyasyona maruz kalanların tüketmesi gereken besini açıkladı.

Birçok kişi tarafından eleştirilerin odağı olan ve çıkışları ile gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, YouTube’da katıldığı bir programda dikkat çeken bir öneride bulundu. Günümüzde doğanın yapısının bozulmasıyla ortaya çıkan radyasyonla birlikte birçok teknolojik alet de radyasyon yaymakta ve bu yönde olumsuz etkiler meydana getirmektedir. İşte Karatay’ın açıklamaları…

BU BESİNE DİKKAT! RADYASYONA SAVAŞ AÇIYOR!

Karatay, “Probiyotiklerin birçok faydası vardır. Probiyotikler antibiyotik rezistansına karşı vücudu koruyor. Bunun yanı sıra radyasyona karşı vücudu koruyor. Geçmiş yıllarda sağlık bakanlığının bir kuralı vardı röntgene girecek çalışanlar hastalara yoğurt yedirilirdi. Buradaki yoğurtlar hastane bünyesinde yapılır ve sağlıklı bir şekilde tüketilirdi. Radyasyonun etkilerinden probiyotikler korur. Probiyotikler virüsleri öldürür bakterileri öldürür. Probiyotikler, akneleri, sedef, mantarları ve egzamayı önler.”