Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

Türkiye Kazandı

Recep Tayyip Erdoğan 1994 itibarıyla girdiği seçimlerdeki 17. Zaferini kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan ile yarıştığı tüm seçimlerde olduğu gibi yine kaybetti. Tam 12 kez yenildi…

Türk halkı ezici bir çoğunlukla yeniden Erdoğan dedi…

Seçim öncesinde özellikle muhalif cephede verilen vaatler atıp tutulan şeyler… Hepsi geride kaldı.

Tüm yurtta kutlamalar var. Havai fişekler, korna sesleri… Sevinmek Erdoğan taraftarlarının sonuna kadar hakkı.

14 gün gecikmeli bir kutlama bu.

Ak süt gibi hak edilmiş bir zafer.

Cumhur İttifakının zaferi.

Kabul edelim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en önemli sırrı kucaklayıcı olması…

‘Kazanan Türkiye’dir demesi bunun en büyük mesajıdır.

Siyasiler tarafından kutuplaştırılan toplum artık rahatlayacak. Zira bugün Türkiye’deki en radikaller dâhil kaybeden kimse yok.

Eğer Kemal Bey kazanmış olsaydı ‘yarın ne olacak’ endişesini Kılıçdaroğlu’na oy verenler dâhil herkes yaşayacaktı. Buna mahal kalmadı.

İstikrar süreceği için ülkede kaybeden yok. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Allah ömür verirse ülkeyi yine Erdoğan ve kadroları yönetecek.

Birkaç gün içinde seçimin bir süreliğine de olsa ülke gündeminden düşmesi hayırlı olacak. Zira yapacak çok iş var. Başta ekonomi olmak üzere mülteciler, depremzedeler… Erdoğan yine durmadan çalışmaya devam edecek…

Kuşkusuz gece sevinen sadece Türkiye değildi. Mazlum coğrafyaların tamamında coşku vardı. Türk devletlerinden tutun Afrika’ya Balkanlara, Arap coğrafyasına kadar… Çünkü Erdoğan ezilmiş halklara güven veriyor.

Vatana millete tüm dünyaya hayırlı uğurlu olsun.

KONYA REİS’İN ARKASINDA

İlk tura göre %5’in üzerinde oy farkı ile Konya yeniden Erdoğan dedi. Birileri anlamak istemese de halen Konyalıların 4’te 3’ü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyor. Seviyor. Onu ülkenin başında görmek istiyor.

Onunla seviniyor. Onunla üzülüyor.

Büyükşehirler arasında Reis’e rekor destek veren illerin başında Konya geliyor.

Reis de Konya da her şeyin en güzelini hak ediyor.

Bir cümle de kendimizle ilgili kuralım. Zaman zaman Konyalının tercihleri üzerinden bizlere yorum yapanlara en güzel cevap dün akşam verildi. Konya’nın ve Konyalının sesi olmaya devam edeceğiz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Emrullah Nergiz Arşivi