Yavru Kartal'dan mini kamp dönemi!

Yavru Kartal'dan mini kamp dönemi!
 S.Yazı İşleri Müdürü
3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligdeki 9.haftayı maç yapmadan BAY olarak geçecek. Yavru Kartal bu süreci yoğun şekilde çalışarak değerlendirecek.

Sezonun başlamasına yaklaşık 1 hafta kala kurulan 1922 Konyaspor, istediği ivmeyi bir türlü yakalayamadı. Konyaspor Akademi’den gelen genç oyuncularla kadro kuran yeşil-beyazlılar ilk 8 haftada istediği sonuçları elde edemedi. 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Yavru Kartal 1 puanla 13.sırada yer alıyor.

Hücumda çalışmalar sıkılaşacak

Ligde 9.hafta maçları oynanacak ancak 1922 Konyaspor, haftayı BAY olarak geçecek. Çalışmalarına bugün başlayacak olan Yavru Kartal, sabah saatlerinde saha akşam saatlerinde ise salonda çalışmalar yürütecek. Ligdeki 8 maçlık sürede takımın eksik noktalarını gidermek için çalışmalar yapacak olan Teknik Direktör Bekir Mehtap, hücum hattındaki oyuncularla yakında ilgilenecek. Hücum varyasyonlarına ağırlık verecek olan Mehtap, oyuncularına son vuruş çalıştıracak. Yeşil-beyazlılar 1 haftalık süreci mini bir kamp dönemi gibi geçirecek.

Bayburt maçı çıkış olarak görülüyor

1922 Konyaspor, ligin 10.haftasında ise deplasmanda Bayburt ÖİS ile karşı karşıya gelecek. Ligin düşük bütçeli ve performans veremeyen takımlarından biri olan Bayburt ekibi aynı Yavru Kartal gibi 1 puana sahip. Çıktığı 8 maçta 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Doğu Karadeniz ekibi, 1 gol attı ve 18 gol yedi. Yeşil-beyazlılar 12 Kasım Pazar günü oynayacağı Bayburt maçıyla birlikte ilk galibiyetini almayı hedefliyor. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi