Yavru Kartal'da gözler transferde!

Yavru Kartal'da gözler transferde!
 Muhabir
TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligin ikinci yarısında ligde kalmak için mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar önemli transferler yamayı planlıyor.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligin ikinci yarısında ligde kalmak için mücadele edecek.

Oynadığı 14 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar 6 puanla 13.sırada küme düşme hattında ligin ilk yarısını tamamlamıştı.

Bekir Mehtap'ın istifasının arından takımın başına Mehmet Yıldırım'ı getiren 922 Konyaspor, ligin ikinci yarısında bulunduğu yerden yukarıya çıkmayı hedefliyor. Temsilcimiz 12 puanlı Darıca GB ve 11 puanlı Akhisarspor'u geçip ligde kalmayı amaçlıyor.

7 isim ile yollar ayrılmıştı

Yeşil-beyazlı takımda performansları istenilen seviyeye gelemeyen oyunculardan Abdulsamet Kaya, Veysi Karaduman, İsmail Ekdi, Emirhan Kaya, Arda Mert Kalkan, Ahmet Türen ile yollar ayrılmış, genç kaleci Murat Köse ise U18 takımına gönderilmişti. Devre arası hazırlıklarına altı günlük izin sonrası yeniden başlayan 1922 Konyaspor’da transfer komitesi, takıma tecrübeli isimler takviye edebilmek için yoğun bir mesai içerisinde.

7 transfer yapılacak

1922 Konyaspor, takıma ilk olarak Ertuğrul Tekşen'i transfer etti. Bu transferin ardından yeni isimleri de kadrosuna eklemeyi planlayan yeşil-beyazlılar minimum 7 transfer yapmayı istiyor.

Yavru Kartal, kaleci, stoper, sol bek, sağ bek, orta saha, kanat ve forvet bölgelerine ekleme yapacak. Bu nokta görüşmeler sürüyor.

1922 Konyaspor, ikinci yarının ilk maçında 21 Ocak pazar günü evinde Tepecikspor'u konuk edecek.