Yavru Kartal zorlu Osmaniye deplasmanında puan avında!

Yavru Kartal zorlu Osmaniye deplasmanında puan avında!
 S.Yazı İşleri Müdürü
3. Ligde henüz galibiyet elde edemeyen 1922 Konyaspor, 11.maçında bugün Osmaniyespor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar zorlu deplasmana puan ve puanlar alma umuduyla gidecek.

1922 Konyaspor ligin 12.haftasında deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek Bugün Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak.

Tek gol atabildik

Oldukça zor şartlarda ligde mücadele veren 1922 Konyaspor, ilk 10 maçından galibiyet çıkartmayı başaramamıştı. Yavru Kartal 8 mağlubiyet ve 2 beraberlikle yalnızca 2 puan toplayabildi. Temsilcimiz geride kalan 10 maçta yalnızca 1 gol atabilirken kalesinde ise 14 gol gördü. Pozisyona girmekten zorlanmayan ancak gol atmakta zorlanan yeşil-beyazlılar bu yüzden puan almakta zor çekiyor.

Savunmada direnç gösterebiliyoruz

1922 Konyaspor oynadığı 10 maçta ise kalesinde toplam 15 gol gördü. Yeşil-beyazlılar bu alanda ligin en kötü dördüncü takımı konumunda yer alıyor. Ligde Akhisarspor 22, Bayburt ÖİS ve Sivas Dört Eylül ise kalelerinde 20’şer gol gördü. Yeşil-beyazlılar kalesinde gol görse de savunma kısmen hücuma göre daha dirençli mücadele ediyor.

Osmaniye play-off kovalıyor

Akdeniz ekibi Osmaniyespor ise play-off mücadelesi veriyor. İlk 11 maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Akdeniz ekibi 14 puanla play-off hattının 3 puan gerisinde bulunuyor. Son 3 maçında galibiyet çıkartamayan Osmaniyespor Akhisarspor ile berabere kalırken Bld. Kütahyaspor ve Silivrispor’a mağlup oldu.

İlk yarıda son 4 maç

1922 Konyaspor, ligin ilk yarısındaki son 4 maçına çıkmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar bu hafta deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek. Ardından evinde ligin güçsüz ekiplerinden Sivas Dört Eylül’ü konuk edecek olan 1922 Konyaspor daha sonra Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yavru Kartal ilk yarının son maçında ise evinde Bornova 1877 ile oynayacak. Bu karşılaşmanın ardından 1 aydan fazla süre boyunca ara döneme girecek olan yeşil-beyazlılar 35 gün boyunca eksiklerini gidermeye çalışacak. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi