Yavru Kartal sezonun en kritik sınavına çıkıyor!

Yavru Kartal sezonun en kritik sınavına çıkıyor!
 Muhabir
1922 Konyaspor, kendi adına sezonun kırılma maçlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, 6 puan değerdeki maçta deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 10. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Sezona kötü başlayan 1922 Konyaspor, deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak. Dün öğle saatlerinde Konya’da yaptığı son antrenmanın ardından çalışmalarını tamamlayan Yavru Kartal, akşam saatlerinde otobüsle Bayburt’a hareket etti. Temsilcimiz, yorucu yolculuğun ardından bugün dinlenecek maç saatini bekleyecek.

İlki yaşayalım!

Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren 1922 Konyaspor, haftaya 1 puanla 13. sırada girdi. Henüz galibiyeti olmayan pilot takım, 6 puan değerdeki maçta kazanarak sezonun ilk galibiyetini almak amacında. Maça yüksek motivasyonla 3 puan için hazırlanan 1922 Konyaspor, yeni bir sayfa açmak adına sahaya çıkacak. Yöneticiler de kritik maçta takımı yalnız bırakmayacak ve Bayburt’a gidecek.

Bayburt’un da 1 puanı var!

Teknik direktör Ali Kemal Yılmaz yönetimindeki Bayburt İl Özel İdarespor, 1922 Konyaspor ile aynı kaderi paylaşıyor. Sarı-siyahlı ekip, ligde şu ana kadar oynadığı 9 maçta 1 beraberlik ve 8 yenilgi alarak hiç kazanamadı. Farklı yenilgiler alan Doğu Karadeniz ekibi, geride kalan süreçte sadece 1 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü. Ligin mütevazi ekiplerinden olan Bayburt İl Özel İdarespor da taraftarının önünde oynayacağı 1922 Konyaspor maçını çıkış olarak görüyor.

Maç 14’te

Bugün Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Mücadelede Antalya bölgesi hakemi Kemal Ögen düdük çalacak. İki ekip, 2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig’de aynı grupta yer alıyordu. Bayburt’ta oynanan maçı 1922 Konyaspor 2-0 kazanırken, Konya’daki maçtan Bayburt temsilcisi 3-1 galip ayrılmıştı. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: