Yavru Kartal, Kütahya deplasmanında!

Yavru Kartal, Kütahya deplasmanında!
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, ligin 7. haftasında deplasmanda bugün Bld.Kütahyaspor ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, ligin 7. haftasında deplasmanda bugün Bld. Kütahyaspor ile karşılaşacak.

Ligde geride kalan 6 haftada 1 puan alabilen Yavru Kartal, 22 Ekim Pazar günü oynanacak zorlu maçta zoru başarmak adına sahaya çıkacak. Teknik direktör Bekir Mehtap da öğrencilerini motive etmek adına yoğun bir çaba gösteriyor. Pazar günü saat 15.30’da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Aykut Sergin yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini Ersin Erbay ve Tolga Okumuş yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Emre Can Tatlıyer düdük çalacak.

Oldukça hırçın

Ligde 1 puanı bulanan Yavru Kartal’da oyuncular, ligde ilk 6 haftada 1 kırmızı ve 22 sarı kart gördü. Lige alışma sürecinde olan oyuncuların yer aldığı pilot takım, ligde en çok kart gören takımların arasında yer alıyor. 1922 Konyaspor, son oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Akhisarspor maçında da 1 kırmızı ve 7 sarı kart gördü.

7 puan topladı

Belediye Kütahyaspor oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı ve 7 puan toplamayı başardı. Yusuf Tokuş yönetiminde oldukça yaşlı bir kadro ile mücadele eden mavi-siyahlı ekip sezonu play-off potasında bitirmek istiyor. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi