Yavru Kartal hazırlıklarını tamamladı

Yavru Kartal hazırlıklarını tamamladı
1922 Konyaspor, yarın evinde BC Group Ağrı 1970’i ağırlayacak.

1922 Konyaspor, yarın evinde BC Group Ağrı 1970’i ağırlayacak. Saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmada Ömer Şivka düdük çalacak. Şivka2nın yardımcılıklarını Ozan Bekir ve Tahir Yalçın yapacak.

Grubun 6.haftasında Amsyaspor deplasmanında öne geçmesine rağmen karşılaşmadan puan çıkartamayan 1922 Konyaspor, 7.hafta maçında yarın evinde BC Group Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarına pazartesi günü başlayan yeşil-beyazlılar hafta boyunca yaptığı antrenmanlarla zorlu maça iyi şekilde hazırlandı.

Yeşil-beyazlılar moral peşinde

TFF 3.Lig 1.Grup’ta 6 maçta 3 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan 1922 Konyaspor topladığı 7 puanla grupta 12. sırada yer alıyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı Eskişehirspor ve deplasmanda oynadığı Yomraspor maçlarında 3 puan sevinci yaşayan Yavru Kartal, Karaköprü maçından beraberlikle ayrılmış Karşıyaka, 1954 Kelkit, Amasyaspor maçlarından mağlubiyetle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar zorlu Ağrı maçını kazanıp yeniden moral kazanmak istiyor.

Ağrı formda

BC Group Ağrı 1970 Spor ise Konya deplasmanına formda gelecek. Grupta oynadığı son 3 karşılaşmada mağlup olmayan sarı-siyahlılar Elazığspor ve Nevşehirspor’u mağlup ederken Derincespor’dan da puan almayı başardı. Topladığı 10 puanla 5.sırada haftayı kapatan Ağrı temsilcisinde Burak Seres, Muhammet Gundak, Emre Yaşar Murat Torun ve Ahmet Kutlu performansı ile dikkat çekiyor.