Yavru Kartal, Hacettepe'ye hazırlanıyor

Yavru Kartal, Hacettepe'ye hazırlanıyor
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, pazar günü oynayacağı Hacattepe maçı ile sezonun ilk yarısını noktalayacak.

1922 Konyaspor, ilk yarının son hafta maçında 18 Aralık pazar günü Ankara deplasmanında Hacettepe ile karşılaşacak. Evinde oynadığı Şile Yıldızspor maçı sonrası bir gün izin yapan Yavru Kartal Salı günü öğleden sonra teknik direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile ilk çalışmasını gerçekleştirmişti. Pilot takım, dün yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlılar bugün ve yarın ve cumartesi günkü yapacağı antrenmanlarla maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve Cumartesi günü Ankara’ya gidecek. Ligde 18 puanla 13. sırada yer alan 1922 Konyaspor, başkent ekibini mağlup ederek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

3-4 takviye ile bambaşka bir takım olabiliriz

Bulundukları grubun 3. Lig’in Şampiyonlar Ligi olduğunu ifade eden 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya; “Hep il takımları var, arkalarında ciddi bir hem yönetici destekleri hem de bir seyirci destekleri var. İşimiz kolay değil. Eğer mevcut oyuncularımıza olan maddi taahhütleri yerine getirebilirsek; transfer yapabilmek daha mantıklı olacak. Eğer 3-4 tane biraz daha tecrübeli, oyunu tutacak oyuncular alabilirsek bambaşka bir takım olacağımıza inanıyorum. Müthiş bir ilk 35 dakikamız var. Sonra takımı tanıyamadığım bir 10 dakikamız var. Aynı geçen haftaki Edirne maçı gibi oldu. Gerektiğinde süreyi doğru kullanabilme tecrübesine sahip isimler gerekiyor. Genç oyuncu, maçı genele yayamıyor” dedi.

Eksiklerimizi aşıyoruz

Takımın kötü olmadığını savunan Çankaya, “İlk defa bu kadar coşkulu ve iyi oynadığını gördüm. Özellikle hücum anlamında müthiş işler yaptık. Oyun geçişleri, kanat hücumları ve hızlı hücumlarımız çok iyiydi. Karşılaşmada en az 20 tane köşe vuruşu kullandık. Bu da oyunun üstünlüğünün ne kadar biz de olduğunu gösteriyor. Yapılan antrenmanlarla yavaş yavaş bazı eksikliklerimizi aştık. Devre arasından sonra önümüzü daha net görebileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı. SPOR