Yavru Kartal grup liderini ağırlıyor!

Yavru Kartal grup liderini ağırlıyor!
 Muhabir
TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 11.hafta maçında evinde grup lideri Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek.

Bu sezon 3.Ligde henüz galibiyet elde edemeyen 1922 Konyaspor, yarın evinde zorlu karşılaşmaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar namağlup grup lideri Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Karşılaşmayı Çağatay Lakot yönetecek. Lakot’un yardımcılıklarını Görkem Çambel ve Mehmet Erdoğan yapacak.

Hücumda sorun yaşıyor

Bu sezon çıktığı 9 karşılaşmada 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan 1922 Konyaspor henüz galibiyete ulaşamadı. Bekir Mehtap yönetiminde lige kısa bir zaman kalan Akademi oyuncularının ağırlıkta olduğu bir kadro ile kurulan yeşil-beyazlılar sıkıntılı günler geçiriyor. Ligde yalnızca 1 gol atabilen 1922 Konyaspor kalesinde 12 gol gördü. Pozisyon bulmakta herhangi bir sorun yaşamayan Yavru Kartal, bitirici oyuncu eksikliğinde ciddi sorunlar yaşıyor. Yeşil-beyazlılarda kırmızı kart cezası bitecek olan Oğuzhan Uzun Şahin kadrodaki yerini alabilecek.

İlk yarıda son 5 maç

1922 Konyaspor, ligin ilk yarısındaki son 5 maçına çıkmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar evinde oynayacağı Karaköprü maçının ardından deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek. Ardından evinde ligin güçsüz ekiplerinden Sivas Dört Eylül’ü konuk edecek olan 1922 Konyaspor ilk yarının son maçında ise Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın ardından 1 aydan fazla süre boyunca ara döneme girecek olan yeşil-beyazlılar 35 gün boyunca eksiklerini gidermeye çalışacak.

Karaköprü namağlup

Konuk Karaköprü Belediyespor ise Konya’ya namağlup şekilde geldi. Çıktığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet ve 2 beraberlik alan Şanlıurfa temsilcisi en yakın rakibinin 6 puan önünde 26 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Besim Durmuş yönetimindeki ekip geçtiğimiz hafta evinde Silivrispor ile 1-1 berabere kalmıştı. Ligin en fazla gol atan ekip olan Karaköprü’de Umut Dilek 5 , Ali Sinan Gayla 4, Muhammed Şahingöz 3 ve Yavuz Koç, Emre Fırtına, İbrahim Halil Talay ve Mücahit Çakır 2’şer golle oynuyor. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi